Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Her zaman gözlerimin yeşil olduğunu düşünüp mesut olurdum fakat ; geçen gün karanlıkta bal rengine döndüğünü gördüm ve bütün hayallerim yıkıldı.Şu anda fena kompleks yapmış durumdayım.Güneşte yemyeşil , kapalı ortamlarda bal rengi Hemen araştırmaya başladım gözdeki pigment eksikliğinden dolayı olan bir durummuş,evet patiler arasında renkli göz olanlar var mı , duygu ve düşüncelerinizi alalım (bkz:renksiz göz yoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benımki kahverengi, zifiri karanlıkta siyah oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 deli misin taktın bunu. hayatta başka dert edicek şey vermesin allah diyerek uzaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ela göz sendromu gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sorun dehşetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benimkide bok rengi ama herkes çok güzel diyo anlamadım bence iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aa benim gözlerimde aynen ışıkta yeşil karanlıkta bal rengi..bnm de pigmentler çakma demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_Bilal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 vakit kaybetmeden doktora başvur benim kuzenimde böyle oldu şu an kör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benim kaşlarım sararıyor mor ışık altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Durum vahim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_Bilal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 said: -Kinezi dallarında bu durumun bir ismi var zaten. Biokinesis Biokinezi anlayacağınız gibi Bio-lojiden gelmekte. İnsanın DNA sında yapabileceği bir takım değişiklikler yeteneği. Birkaç günlük çalışmayla uzun süreli göz rengi değiştirmek mümkün. Ve sadece imajinasyonla. Bir sitede vardı ingilizce çalışma ama hangi sitedeydi hatırlayamıyorum bile. Denemiştim. Gözlerim koyu kahverengiyken 2 gün kadar bir süre için zeytin yeşili gibi bişi olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eko kaşlarına iyi bak dayıço, ilacı eksik etme. arkadaşa da oluyordu, döküldü tel tel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_Bilal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 imajinasyondan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o değil de bu nasıl bir topic balonlular basmış sanki biri kendi fake leri ile diyalog kuruyor gibi geldi. ayrıca o dediğin sorun bence sorun değil, göz rengi değişebiliyor yav daha doğrusu değişik gözükebiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 astral seyahate çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abi bunu cidden dert ettiysen sana şu sağdan bakınca farklı soldan bakınca farklı şey görünen küplerden versek kafayı yersin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ulan seninki yine ışıga çıkınca yeşil bizimkisi hep bok rengi biz napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 off bu acıyla yaşanmaz. intihar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benim gözlerinde rengi degisiyo bi gün ela diğer gün yeşil olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 şu biokinesis hakkında birşey bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o işe bulaşma, bir daha geri dönüşün olmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hayvan_ said: şu biokinesis hakkında birşey bilen var mı ? var. yalan dolan işler bunlar. + gözün ela aga, güneşte farklı karanlıkta farklı gözükünce ela denio sanırım, kelime anlamı: yeşil mi değil mi tam olarak karar verememiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Prudent banlıydı di mi burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 nie prudentın da mı gözü ela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar