Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverı Açmak

cyclops

Öne çıkan mesajlar

ServerI ewinden açtIysan $u anda dI$arIya açIktIr ya yok ben internet cafeden herhangi bi makinada açtIm diyosan sphereyi ana makinaya yükLemen gerekir.
Yani sonuçta sphereyi direk internet bağLantIsI oLan bi makinaya kurmaLIsIn.[hline]icQ=135954330
Ema apLadan iyi Quote
Ema apLadan iyi İmza
Ema apladan iyi konu açma
Sosyal ağlarda paylaş

internet baglıysa makinana olur fakat arkadasımızın dedigi gibi internet kafede actıysan ana makinaya kurmalısın denemedim ama kafedeki herhangi bir makinadan server kur sonra aynı makina ile showmyip.com dan ip'ini ogrenip server'a baska bir yerden girmeyi dene olur gibime geliyor ??[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Selam arkadaşlar.
benimde sorunum aynı hiç bir türlü serveri dışarıya açamadım.. showmyip.com ada girdim orada yazan IP'yi de denedim ama olmadı mesela ben NT 2000 kullanıyorum "ipconfig /all" yaptığımda bana ipile ilgili herşeyi gösteriyor orada bi tane IP var onuda denedim olmadı yane kesinlikle dışarıya açamıyorum.. Sphere 51a kullanıyorum. hala sorunun nereden olduğunu öğrenemedim. uzun zamandırda kurcalamaktayım en son çare ne yazıkki buraya yazmak oldu..

biliyorum "Sphere Server Kurmak" ile ilğili bir sürü konu var, neredeyse hepsini gözden gecirdim ve maalesef çoğunda da hep makinanızın size atadığı sabit IP olayında örnek vermişsiniz. (127.0.0.1) olayı.. benim ihtiyacım tekrardan dışarıdan girilebilmesi için ne gibi ayarlar yapmam lazım bunlar sadece Sphere'in içinden mi oluo? yoksa makinaya sabit bi adres veya IP'mi atamak lasım dyndns.org gibi adreslerden benim bağlantım "Fiber" sanırım IP si sabittir. yardımcı olacbilecek arkadaşlara şimdiden Saygılar sevgiler... UIN:66026885[hline]Look my ram..
Sosyal ağlarda paylaş

55i 'de konsolun sonlarına doğru çıkan bir "Monitoring IP ***" diye bir satır olur, "***" ise senin server'ına dışarıdan bağlanılabilmesi için gereken ip adresidir.51a 'yı bilemiyorum tabi.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bağlantı Adsl ,512 Mb myip.com'a girdim ipiyi Öğrendim arkadaşlara verdim fakat kimse giremedi.
yardımcı olurmusunuz...her yolu denedim fakat olmuyor cafeden açtık ve anamakinadan....[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n)
icq=222055888 WebTeam
[email protected]
Bütün Eleştrilere Açığız..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence birde 55ide deneyin.
51a çok eski bundanda kaynaklanabiliyor.Desteklemiyor olabilir NT'yi ondanda olabilir.
Herşeyden olabilir.Birtek serverdan bulmayın sorunu.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...