Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kodak EasyShare V1253 12 MP

HocaEfendi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Kodak EasyShare V1253 12 MP 3,1" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi almayı düşünüyorum ama bi kaç düşüncelerim var sizlere danışmak istedim..

Ürün Özellikleri

bu makınaın gece çekimi nasıldır.yani flaş olayı iyimidir.amatör fotolar çekmek istiyorum sağda solda..
birde şarjı nasıldır 50 foto çekince bitermi bunları nasıl anlarım..

Sosyal ağlarda paylaş

aslında bu konularda fazla bilgili olduğumu söylemem ama bi kaç yorum yapabilirim.

amatör fotolar için bence yeterli olur. profesyonel için de muhtemelen yetersiz kalırdı slr olmadığı için.

gece çekim olayını kullanmadan tam bişey diyemem ama gördüğüm kadarıyla flaş sabit. yani düşey eksende ayarlanmıyo. böyle olunca da karanlık ortam çekimlerinde flaş suratlarda patlıyo leş gibi parlak tipler ortaya çıkıyo. şu eski harici flaşlar mesela ayarlı oluyodu, böle hafif açılı şekilde tavana doğru tutuyoduk, sonra beyaz tavandan yansıyıp gelen flaş doğal bi aydınlatma yapıyodu. bunda o olay olmaz maalesef.

Pilin dahili olması avantaj da sayılabilir dezavantaj da. üstündeki pil 1000mAh'likmiş. genelde fotoğraf makineleri için satılan şarzlı piller 2000-2200 mAh oluyor sanırsam. şarzı az gidebilir bu yüzden. tabi tek etken amper olamaz da sadece varsayım benimkisi.
Sosyal ağlarda paylaş

432 ytl o bu alete verilmez bence.. 12MP olması iyi değil. 5-6 mp bi makine yeter de artar bile. kanma bu mp olayına.
megapikseli yüksek olduğu için gece cekimlerinde iso oranını artırınca çekilen fotodaki kumlanma fazla olur.. lensler de önemlidir tabi ki.. üzerindeki lensler güzel.

o fiyata bi canon alsan daha ii yaparsın bence.. yine tavsiye etmiştim, ixus 70 ya da 75.. güzel makinedir. fiyatı da bu civarlardaydı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...