Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sistemimden beklediğim performansı alamadım ve oyunu çokta beğenmedim. Cuma gecesi kurdum, bugün(26.05 - Pazartesi) itibari ile 27 gün halen bedava oynanabilir. Her karaktere Drinking Cape (bedava içki veren) alınabilir. Mavishop'tan 69 YTL'ye aldım. 65 YTL'ye veririm. Kargo ile göndericem. Özel Mesaj gönderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yanlış yapıyosun elinde tut onu 1 ay sonra hiç kalmıcak dayı , o zaman 100 kağıda alıcı bulursun rahat diyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sanmiyorum bu oyunun yok saticagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 said: Age of Conan The Fastest Selling PC Game Evar 12:11 PM - Robert "Apache" Howarth - 21 Comments Out of the gate, FunCom's Age of Conan has become one of the fastest selling PC games to date: Funcom is proud to announce that Age of Conan is one of the fastest selling PC games of all time. More than 400.000 gamers have entered Hyboria over the last few days, with almost half coming from the North American market. This amazing figure for a PC game shows that the positive pre-order trend has transferred into actual sales, and people from all over the world are now flocking to the most savage, sexy and brutal MMO ever created. Over the weekend an astounding amount of concurrent gamers were logged on to the game, making Age of Conan one of the busiest MMOs in the western hemisphere. With stock flying out of several retail chains, Funcom expects the number to increase in the days to come. In addition to the many gamers logging in, there was also substantial traffic to the Age of Conan websites, with more than 2,2 million unique visitors during the last ten days. “The initial sales and reviews are very encouraging, and it’s great to see that so many are enjoying Age of Conan,” said Funcom CEO Trond Arne Aas. “This is just the beginning, and we already look forward to massive updates and cool new features. We believe our focus on making Conan unique and groundbreaking is a key reason for the initial success. This is a focus we will keep and reinforce, and players can expect continued quality and innovation as we enter a new era for the game.” www.ve3d.com Oyun çok iyi satıyor. Fakat oyuncular kalıcı mı geçici mi olacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 cok zor buldum oyunu nereye gitsem "cok cabuk satti o bizde sasirdik" tepkisi aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bedava 26 gün kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fiyatı düşürmen lazım her gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hergün 0.25 YTL düşeriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Elinden çıkarmaya bak AOC çok çabuk eskiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 S-S-SH-SHAMELESS BUMP! ~60 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 oo rekabet seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 zarardayız burda, her yol mübah, şimdi moderatör yetkilerimi kullanıp, diğer başlığı sildirtcem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 moderator yetkilerin admine işlicekmi :) ? fiyat kır kardeş aynı malı 50-55 e satan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 İlk satan olmanın kötülüğü. 50 YTL desem, onlar da indirir =) Dursun biraz daha, olmadı rafa kaldırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ne çabuk bıktın be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Abi oyunun hakkını vererek oynamak lazım, herşey Low'un ötesi derece oynayınca (Path of Asura'da gördüğüm tek şey adamın ellerini kaldırması mesela :p) hiç zevki yok. Bir de ben Warhammer bekliyorum senelerden beri, en iyisi hiç girişmeden satmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aoc patlamış gerçekten. 5 topic var sanırım satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Vazgeçtim satmaktan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar