Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gear upgrade icin simdi mi yoksa s4 mü beklemeliyim ?


Ondskan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Baslik yeterince aciklayici oldu sanirim. Askerden geldikten sonra oyuna tekrar adaptasyon surecinde tek basima oynadim ve askerden donecek diger arkadaslarimi bekledim arena pvp icin. Bu sure zarfinda tek kisi icin yapilabilecek en iyi sey sanirim honor farm ve sezon 1 toplamak herhalde. Suan onlar gelene kadar her hafta 10 oyun'la biriktirdigim 3600 puanim var ve birlikte oynamaya basladik.

Rating'imizi 1700'lere kadar getirebiliyoruz ancak ondan sonra ozellikle 2vs2'de rogue olarak yaptigim dps rakip druid, warlock ve priest'lere yetmiyor. Dps icin en buyuk upgrade'in silah olacagini dusundum hep ve merciless alsam dps'nin biraz artacagina inandim ancak bunun tehlikesi yarin sezon 4 baslasa elimde olan 3600 puanim honor'la herkesin alabilecegi 2 item'a gitmis olacak. Sezon 3 armor parcalari almayi dusundum ama arkadaslarim head ve shoulder disindaki parcalari alacak kadar rating yapabiliriz, sezon 4 armor almak daha mantikli dediler ve yine harcamadim puanlarimi.

Yeni silah icin bunlar haricinde diger secenekler badge ile vanir's fist seti ya da bastan blacksmith kasip mace yapmak. Shadowsong panther trinketi icin sifirdan yeni JC kasmis oldugumdan blacksmith olmak zor geliyor. Badge farmlamak ise sanirim en hizli karazhan run'lar ile oluyor ancak birkac parca +hit veren item olsa bile sezon 1'e karsi -belki hakli- bir onyargi var ve run bulmak cok zor ozellikle rogue icin.

Biraz tavsiyeye ihtiyacim var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3-5 hit veren takiyla desteklersen S1 itemlari karazhan için gayet yeterli. s4 gelene kadar 5K capi zorla bence. hiç item alma. pvede dpsim artsin diyosan Mgt heroicte ve rep kas. ordaki itemlarin tamamini alirsan baya farkeder. özellikle AV haftasini kaçirma. o hafta 75k honor capi tamamlarsan super olur. honor caplenince veteran ringi al. yeniden 75kya kas. eger yine 75kyi gorursen yeni epic pvp trinketi war onu al. sezon 4 gelince s2 omuzlugunu, S4 don (1550rating) ve eldiven ini alirsin direk. sonrada rating kastikça diger parçalari tamamdir :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Truwan said:
ben de bir soru sorayım o halde; Bu s4 ne zaman gelecek yahu? s1-2-3 aralarındaki zamana göre epey gecikmedi mi?


75k cap honor a dayadin tabi mage'i (:P) epic pvp trinketini almadiysan 40k honor bayil simdiden :D yada alt rogue karakteri kasmaya devam et :)o yabancılıkta cekmezsin blink yerine Shadow step epey eylenceli...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu çarşamba geliyo diye biliyorum? 28 mayıs oluyo

Yani 2 hafta önce başlamışlardı testinge galiba mı.. eğer gelmezse bu çarşamba kafayı yerim yani

75K honor cap'i tamamladım,
her marktan 100 tane var.

Bi tek arena takımım yok.. o çok kötü o yüzden arena puanı kasamıyorum. O kadar.

Ama çarşamba gelsin artık gözünü svim ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...