Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uber bilgisayar

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

ya bişey dicem ama.. "o kadar para verdikten sonra" :D 2 tane 22 inç lcd alıp bağlarsın bilgisayara. hayvani de sistem kurarsın. özel bi olayı yoksa oradan sadece kasa al, burada bulmak pek kolay olmaz oradaki gibilerini... burada gerisini toparla işte... ya da ayrıca burada bulunmayan bazı özel ekran kartları vs. olabilir onlara bak...

o kadar parayı bilgisayara ayırıcaksan bi çok şey olur...
Sosyal ağlarda paylaş

asdfaf ben kararımı değiştirdim, sorunsuz şekilde getirebiliyosan orada topla getir. :) ama garanti falan başına dert olacak.
oradan getir dememin nedeni de, madem o kadar para vereceksin, firmaların son çıkardığı şeyleri alabilmelisin. Türkyedeki satış sitelerine bi göz attım da doğru düzgün en üst düzey kart (özellikle ekran kartı) seçeneği yok.

böyle bi ekran kartı alabilirsin, bu kadar hayvani ekran kartıyla sli falan anlamsız ama gerçekten, anca 3d render falan yaparken fark edersin heralde çıplak gözle. (bu arada XFX tavsiye ederim.)
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
2 tane 2500 dolarlık bilgisayar alsan daha mutlu olmaz mısın? Arkadaşını çağırırsın birlikte oynarsınız falan.

en iyi arkadasın olabilir miyim?

ustteki alıntıyla alakam yok!

bi de ben oyle bi PC alsam naparım diye dusunuyorum
1 gun assassins creed oynarım
1 gun oblivion
sonra wow a geri dönerim 150 fps yukselerek 160 fps ile raid yaparım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar almak zorundamısın peki 5k paran var cebinde,amerikadasın falan aynı durumda olsam aklıma gelcek en son şey bilgisayarla ilgili bişey olurdu herelde

las vegası,californiası,new yorku hedesi,hödösü var büyük memleket sonuçta

uzun bi süre taqilirsin yani o parayla

zevk renk olayı tabi ama bidaha düşün derim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de hala feyk olduğunu düşünmekteyim. Çok çok mantıksız bir durum bu, 5000 doları profesyonel açamlar olmaksızın bir bilgisayara bağlamak... Hani gerçekten çok param var diyorsan orasını bilemem. Ama ben USA da olsam ve babam 5k yollasa deidkleri gibi gidip bilgisayar almam 4 ekran kartlı. Oldukça gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:
bilgisayar almak zorundamısın peki 5k paran var cebinde,amerikadasın falan aynı durumda olsam aklıma gelcek en son şey bilgisayarla ilgili bişey olurdu herelde

las vegası,californiası,new yorku hedesi,hödösü var büyük memleket sonuçta

uzun bi süre taqilirsin yani o parayla

zevk renk olayı tabi ama bidaha düşün derim

zaten las vegasta yasiyorum, california gezisinden daha dun geldim, bi new yorku gormedim henuz jfk hava alanindan baska :P

ayrica uzun sure takilabilirsin dedigin 1-2 hafta olur anca ki 1 yildir vegasta yasiyorum baydim zaten. kumar desen 21 yasinda olman lazim, 3 yilim var daha onun icin. ha bi kere havaalaninda kacak $1 oynadim sirf oynamis olmak icin o ayri :P

gelmeden once bi tum roller coasterlara bincem, bi kac showa gitcem o kadar.

aklima gelen seyler bilgisayar, telefon. ps3 dusunuyodum ama boyle bi bilgisayar alinca zaten gerek yok ps3'e
Sosyal ağlarda paylaş

alcagim ps3 oyunlarinin toplami zaten belli bi yerden sonra abarir burda bile $59 falan tanesi. ayrica fps ve rpgleri sevdigimden ps3 koluyla ne kadar rahat ederim bilmiyorum. bi kere xbox 360ta halo 3 oynadim sniper rifle'la adam vurcam diye ebem aglamisti.

neyse konu sapiyo hafiften, son olarak bunu dusunuyorum

anakart: nforce 790i ultra sli
ekran karti: geforce 9800 gx2 (1 tane yeter kanisina vardim yorumlardan sonra :P)
islemci: core 2 extreme quad qx9770
ram: CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
hdd: 750gb 10k rpm
ses karti: creative x-fi xtreme fatality platinum
optik surucu: bluray okuyan, dvd/cd yazan herhangi biri
guc kaynagi: 1300w
Sosyal ağlarda paylaş

bence alienware sitesinden hazir desktoplara bak hatta bence laptop bak zaten adamlarin laptoplari da asmis durumda. Ah bi 2500 dollar bulsam direk gidip bi laptop alicam alienware. Financial apply bile yaptim taksitle alim diye ona da credit score um yetmedi. Hem ayrica sahiden 5000 dollari bilgisayara gommek cok gereksiz. Neler yaparsin o parayla orda var ya. Saymakla bitmez, sahiden 1 hafta kral gibi yasarsin. Sen madem new yorku da gormedin direk new yorka gel. Orda bulursun yapicak bisi dedim gibi para olduktan sonra. Ama illa bilgisayar illa desktop diyorsan alienware sitesine goz at. Zaten onlari costumize da edebiliyorsun istersen fark verip
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:
alcagim ps3 oyunlarinin toplami zaten belli bi yerden sonra abarir burda bile $59 falan tanesi. ayrica fps ve rpgleri sevdigimden ps3 koluyla ne kadar rahat ederim bilmiyorum. bi kere xbox 360ta halo 3 oynadim sniper rifle'la adam vurcam diye ebem aglamisti.

neyse konu sapiyo hafiften, son olarak bunu dusunuyorum

anakart: nforce 790i ultra sli
ekran karti: geforce 9800 gx2 (1 tane yeter kanisina vardim yorumlardan sonra :P)
islemci: core 2 extreme quad qx9770
ram: CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
hdd: 750gb 10k rpm
ses karti: creative x-fi xtreme fatality platinum
optik surucu: bluray okuyan, dvd/cd yazan herhangi biri
guc kaynagi: 1300w

ekran kartını XFX marka tercih et bak.. :)
bi de hddyi 2 tane falan al. hatta olabiliyosa 4 bile düşünebilirsin ehuehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Mükemmel bir masaüstü almak için 3000$lık bir harcama yeterli olacaktır, onun üstünü alırsan zaten hissedeceğin bir performans farkı olmaz.Ne kadar çok o kadar iyi değil çünkü bir yerden sonra iyinin iyisi kalmıyor arada küçük görülmiyecek farklar oluyor.
Kasan iyi olsun soğutma sistemin iyi olsun ses çıkartmasın her oyuna yeticekte bir sistem yaparsan daha fazla para harcamana hiç gerek kalmaz, onun yerine 2000 dolarada lcd al, bilgisayarı ona bağla en iyi görüntüyle en iyi performansı alırsın büyük ekranda zevk manyağı olursun.

Bukadar bilgisayardan konuştuk bunu paylaşmadan olmaz

http://www.metacafe.com/watch/565060/mineral_oil_submerged_computer/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...