Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 pmdan : ) sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Gelir gelmez garbage a bu kadar yoğun takılman tabii ki de bakışı farklılaştırıyor.Ama bence sorun yaratan bir nokta daha var.Dikkate alırsın almazsın o senin tercihin:sonuçta burası sanal bir ortam.Ama bu bazı lafların tavırların dozunun ölçüsüzleştirilmesini gerektirmez.Sonuçta yenisin.Ve kendin demişsin üye olduktan 9 gün sonra mesaj atmaya başladım diye.O sürede hiç mi incelemedin forumu?Yani birbirine takılan insanların realde veya msnde bir şekilde muhabbetleri olduğunu hiç mi farketmedin?Bunlar olmadan birbirine laf söyleyenler cevabını alıyor zaten(gerek söylediği kişiden gerek arkadaşlarından).Yani demem o ki biraz ölçü veştitsa.Ne olursa olsun sanalda da real de de her zaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bence bi kaç gün ara ver sonra gel bi daha bi dene sakin ve sessizce okuyarak saygı beklemeden önce saygı duyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya tabiki de birbirlerini tanıyor olabilirler, benim kimsenin arkadaşlıgına falan lafım yok, ki beni ilgilendirmez zaten.foruma ilk girdigimde, üyeligim onaylandıgında aman şunla arkadaş olayım aman şunla konuşayım buluşayım diye bir düşüncem yoktu ki, ben tek başıma takılmak için girdim, sanal arkadaşlıklarda görüldügü üzere güven kavramı yok denecek kadar azmış, o 9 gün içersinde ben foruma hiç girmedim ki, hem insanları tanımak için uzaktan seyretmek kanımca yanlış olur diye düşünüyorum.. ki bi insanı yazdıklarından kurdugu cümlelerden kişiligini pek rahat tahmin edebiliyorum, bu konuda yeterince yetiye sahibim, kısaca sanal arkadaşlık konusunda pek bişey diyemeyecegim, bu benim için zamanla oluşacak bi olgu, ben sadece forum üzerinden insanlarla muhatap olmak muhabbet etmek istemiştim başlarda, msn ime ekliyim die bi fikre kapılmadım ilk başlarda... sonuçta dedigin gibi sanal alem, fake alem...reeldeki insanlara zor güvenirken buradakilere güvenmek hiç de kolay bişey degil, ama burada 1 kişiye güvenmek istedim, onda da hüsrana ugradım.beni üzen ve kıran önemli sebeblerden biri de buydu ne yazıkki S: geniş insanım, her türlü dalgaya espriye ayara biraz fazla açıgım (burada gercekten zeki insanlar var, o yüsden muhabbetleri de hoşuma gitti garbage da, ölçülü olanlar tabi) ayara ona buna şuna açık olabilirim ama hassas oldugum şeylerden en önemlisi güvenimin suistimal edilmesi... bu kadar insan birbirine güvenirken, güvenmeye çalışırken, benim 1 kişiye güvenmem biraz fazla lükse kaçtı ve böyle olmak zorunda degildi. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ivy said: bence bi kaç gün ara ver sonra gel bi daha bi dene sakin ve sessizce okuyarak saygı beklemeden önce saygı duyarak ben de her daim saygı vardır ben başta birilerine saygı duydum ki bekledim. önyargılı olma lütfen bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ne kasmışsınız yalnız ya. Sallayın gitsin. Fani dünya, rahatına bakcaksın, takmıycaksın, umursamıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ssj4songoku said: Ne kasmışsınız yalnız ya. Sallayın gitsin. Fani dünya, rahatına bakcaksın, takmıycaksın, umursamıycaksın. evet haklısın ben de başlarda öyle yaptım, ki yapıyordum ama bazı üyelerin gözüne battı bu çok, ve hakarete ugradım. ölçüyü kaçıranlarla birlikte artık benim de sabrım taşmış oldu ve bu konuyu açıp görüş alma geregi duydum. tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 patide yiyeceğin ayarın oranı şöyle bişeydir: (kayıt tarihin+forumda arkanı kollayacak kanka sayısı+tanıdığın bölüm modu sayısı+olaylara bakış tarzın+kullandığın türkçe) * cinsiyet erkek için 1 bayan için 2. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 forumda kankam yok yaa bana ayar sokan varsada bilemicem bazan yazdığım yeri bi daha okumuyorum bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben unutuyorum abi nereye ne yazdığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 veş, girişinde yaptığın bir takım burada da bahsedilen hatalarından dolayı (dakka bir thread açıp kızım ben ööee demek, bir sürü insanla laf dalaşına girmek etc.) bir damga yemiş durumdasın. sana önerim bunu üzerinden atana kadar bu tip sataşmalı/tartışmalı konularda pasif durman, kimseye laf sokmaya çalışmamandır. ilgilendiğim yer bulamayınca çöpe gittim demişsin, lütfen oranın adı üstünde çöp olduğunu unutma. orada thread açılabiliyor olması bile tanımına aykırı. orada çevirdiğin muhabbetin daha "seviyeli" versiyonları için ayrı ayrı bölümler var burada, kişiselinden karalama defterine, tutoriallardan müziğe, hiçbir şeyle ilgilenmiyorsan (tele)vizyon ve konu dışı bölümleri var. gayet konu zengini bir forumuz. yani derdin bir konunun tartışılma seviyesi ise, çözüm arayacağın yer garbage değil. orası seviyesizlikle tanımlanıyor. bence bir süre diğer bölümlerde takıl, çünkü senin imajını itibarını kenara koysak bile, paticiğin nasıl bir forum olduğunu anlamak için garbage çok yanlış bir yer. diğer taraflarda oluşan son derece de baskın bir kültür var, garbage bunun son derece kaygısız, terbiyesiz ve görece olarak kuralsız bir yansıması sadece (orayı o yüzden seviyoruz ayrı). yani direkt garbage'a dalmak bir nevi daha okuma yazma bilmeden eline bukowski kitabı almaya benziyor. diğer yerlerde gez, sataşmalara kulağını tıka, kendine yapılmasını istediğin muameleyi insanlara göster, göreceksin her şey çok daha iyi olacak. ne insanlar geldikleri hafta itilip kakıldılar, şu var ki eğer paticik tozunu bir kere yutarsan, buranın kültürünü anlamaya ve ayak uydurmaya çalışırsan, ilk haftalarda başına gelenler unutulup gidiyor, günün birinde kültürü şekillendirenlerden biri bile olabiliyorsun. bu topraklar çok kişilik gelişimi, çok attention whore, çok troll, çok arkadaşlık, çok ayar, çok x ve çok y gördü, 8 sene dile kolay. o bakımdan, bunu hiçe saymak yerine anlamaya çalışmalısın ve dediğim gibi, bunu yapmak için doğru adres garbage değil. orası bir nevi pati advanced level discharge area gibi :P sen ise beginnersın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Madcat said: patide yiyeceğin ayarın oranı şöyle bişeydir: (kayıt tarihin+forumda arkanı kollayacak kanka sayısı+tanıdığın bölüm modu sayısı+olaylara bakış tarzın+kullandığın türkçe) * cinsiyet erkek için 1 bayan için 2. öyle. arkadaşlar herşey ayar mı yaa bi ayar kelimesi almış başını gidiyo valla millet kime nasıl laf soksam diye yarışır olmuş S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 @emaleth çok thnxx açıklaman güseldi yoruma açık bırakmadan yazmışsın tşkler... dip not: ama lanet olsun garbage ı ben de sevdim başlarda S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eğer garbıçsa herşey ayar evet. konu dışında siyaset yapıosan da ayar. zevklerime göre birşey bulamadım demişsin,ema crit yapmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 garbage ı anladım da siyaset yapana neden ayar var ki? sonuçta herkesin şahsi fikirleri degil mi? S: gerci dalga gecilebilinicek şeyleri savundugum, pis siyaset yaptıgım söylenemez, o ayrı konu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 herkes karşı düşüncesinde olana ay jnmmmms diyor mu normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 beklenilen şey bu degil tabiki de neyse, ben buranın paticik.com oldugunu biran unutmuşum sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 veştitsa said: bendeki tits den sende de var güselim resmini koy da gülelim ahaahahhaaahhaha mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya peter o alıntımı buraya koyman şart mıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Peter said: veştitsa said: bendeki tits den sende de var güselim resmini koy da gülelim ahaahahhaaahhaha mükemmel ya roflcopter ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 slmlar...bende senin kadar olmasada yeni bir uyeyim.senden once kayıt oldum falan filan ama senin kadar cok mesaj yazmadım .beni burda tanıyan eden de yok ki bende burda kimseyi tanımıorm ama bak bu konuda cok ciddiyim 10 yazıp 1 okuyacagına 1 yazıp 10 okusaydın ve sana laf sokan insanlara istedigi karsılıgı verip sende laf sokmaya calısmasaydın belki daha mutlu olurdun daha cok saygı gorurdun ve karsıdakilere daha cok saygı duydugunu belli ederdin.bu forumu da insan hayatıyla bagdastırabiliriz ne kadar sanal bir ortam olsada.mesela sen daha onceden cok samimi olan bir arkadas grubunun arasına "yeni" bir birey olarak dahil oluyorsun.sence dogru olan nedir karsındaki insanların tarzlarını bilmeden konusmaya calısmak mıdır yoksa once bi ne konusuolar die dinleyip yavas yavas soze girmek midir.bence senin olayında bu noktada koptu.ben buraya bir kac aydır uyeyim fakat attıgım mesajlar tam olarak sayısını bilmesemde,ilgilenmesemde, 100ü gecmemistir.garbagea 1 kere yazı yazmadım.hatta sunu soliim bir kere girdim ve sinir bozucu geyikler cevirilebilcegini tahmin edip bi daha adımımı atmadım.eger saygıya bu kadar onem veriosan o bolume girmemelisin cunku o bolum insanların geyigin doruklarında olduu birileriyle eglenmek icin girilen biryer gibi gelmisti bana.tabi yanlıs da dusunuo olabilirim.ama bende senin o smileyli yazına denk gelmistim ve hakkaten ii gorunmuodu ki o konuda da yorumum yoktu. Bir de dikkatimi ceken baska bir nokta var.o smileyli topicte millete laf soktugunu ve milletinde sana laf soktugunu gordum.bilmiorm ama yani o kadar mutlu gorunuodun ki o sırada laf sokmaktan dedim heralde bu kızın butun postları bole olcak falan.ama simdi bakıorm ki laf sokulmaktan sıkılmıssın madem sıkılcaktın o ise hic girmeseydin madem o ise girdin laf sokmaya devam etseydin bole bi topic acmasaydın bilmiorm biraz celiskili geldi bana attıgın postlar sanki. uzun bir post oldu sanki vaktinizi caldıysam ozur:)saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 insan düşüncelerinin bi ilk kademesi vardır bi son kademesi, davranışlarımda çelişki vardır ya da yoktur orası tartışılır ama beni bozguna ugratan şeyler garbageda yapılan laf sokmalar falan filan degil, direk özelimden ya da msnimden bazı üyelerin hakaret içerikli tanıma tanışma uyarma moduna girmeleriydi, her ne kadar reel hayatımda bu tür kişileri kendimden uzak tutmaya çalışsamda, burada sızmayı başardılar özelime kadar. ben seni msnime eklemişim, özelimdesin, ama sen kalk bana hakaret et, olacak iş degil, sonra bunu garbage ya yansıttılar, hiç etik olmayan davranışlarda bulundu bir kaç üye. beni yaralayan asıl nokta buydu... ben de başlarda bana laf sokudugunda atak yapmaktan mutlu oluyordum. ama cıvıdı cıvıdı cıvıdı burda kimseden padişah makamındaymışım gibi kimsede saygı uyandırma delisi degilim, sonuçta hepimiz hemen hemen aynı yaşlardayız, demek istedigim biraz daha seviyeydi( garbage de istemişim bunu vay be :D ) ben garbage a fazla takışdıgım takıldıgım için üzerime bu kadar gelindi belki de bilemiyorum sonuc olarak herkesin karakteri farklıdır, herkes aynı olsa, herkes aynı davransa, çeşitlilik olurmuydu dünyada, olmazdı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar