quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bu goruntulerle bugun izmirde start aldi. Popstar yarışmasının ikincisi İzmir'deki elemelerle start aldı. Binlerce kişinin yarışmaya katılabilmek için geceden kuyruğa girmesi izdihama neden oldu. Popstar yarışması elemelerinin yapılacağı Hilton Oteli önünde geceden sıraya giren binlerce aday, büyük izdiham yarattı. Kamuoyunda büyük ilgi gören ve ikinci kez düzenlenecek olan yarışmanın İzmir elemelerine, Türkiye'nin çeşitli illerinden katılmak üzere gelen binlerce aday, Hilton Oteli önünde uzun kuyruklar oluştururken, trafik de zaman zaman aksadı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında adaylar, hem prova yaptı, hem de sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Bazı adaylar, evden getirdikleri battaniyelere sarılıp uyuyarak beklemeyi tercih ederken, bazıları da jürinin karşısında seslerinin iyi çıkması için ballı süt ve yumurta içtiklerini söylediler. Değişik mesleklerden ve yaş gruplarından olan adaylar arasında, İngiltere'de 10 yıldır gazetecilik yaptığını söyleyen ve yarışmanın elemelerine katılmak üzere İzmir'de bulunan Muhiddin Aydın (35) da yer alıyor. Şansını denemek için elemelere katıldığını anlatan Aydın, 4 yabancı dil bildiğini, bu dillerde şarkı söyleyebildiğini ve sesine güvendiğini söyledi. Udunu, gitarını alarak hem seslerini, hem de müzik enstrümanı çalma kabiliyetlerini jüriye sergilemek isteyen adaylar, soğuk ve uykusuzluktan şikayetçi oldu.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hatta o muhittin aydın imammıymış ne? televizyonda öyle bişeyler vardı..imam olarak kendini kanıtlayacakmıymış işte öyle bişeyler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 eheh bugün arkadaş anlatıyo o da girecekti gitmiş. kapıda en az 5000 kişi Hiltondan Çankayaya uzanan kuyrukta bekliyormuş. Bakmış girmemeye karar vermiş.[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ahhah. ya bende katilcaktim deniz seki juride olsa. taciz etmek icin nihoho[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 armağan için ben olsam katılırdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ercann baey muah[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 pöf popstardan nefret eden benim gibi kaç kişi var acaba[signature][hline]:;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ben fanatizm haline cevirenlerden ediyorum. arti birde oy verenlerden.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ben mesaj atanlara direk enayi diyorum ya.bi işe yaradığı yok ki zaten.senaryo oynuyorlar.[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: metboy, 10 February 2004 18:17 tarihinde demiş ki: pöf popstardan nefret eden benim gibi kaç kişi var acaba ne istiyorsun ki popstar dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Nefret ediyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Çünkü insanların yapmacık yorumları, çıkar için yalakalıkları rahatsız ediyor beni. Sırf rating için aptal yerine konmak hoşuma gitmiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bide şu hamdi alkanın juride oldugu olay varya geçen adamın biri silahla daldı sokakta kadını falan yakaladı.bide rol için alıştırma yapıorum dedi ya koptum[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 haklısın ama gerçek bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Diablo, 10 February 2004 18:46 tarihinde demiş ki: bide şu hamdi alkanın juride oldugu olay varya geçen adamın biri silahla daldı sokakta kadını falan yakaladı.bide rol için alıştırma yapıorum dedi ya koptum ehe o adam sonra "turkiyenin kurtlar vadisi 2 ye ihtiyaci var ve bence ben o dizide oynamaliyim"dedi lol[signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 10 February 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 elemelere 50 bin kisinin katılımı bekleniyormus.afedersiniz ama benim sumuklu kuzen bile katılmaya karar verdiyse bu sayı yarım milyonu gecer be:D[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 görüntüler rezalet çok klasik olacak ama devlet görüp ders almalı başka türlü olacağı yok bu işin haberlerde bi görmenizi öneririm[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 abi rezillik başka bişi degil onlar orda şaklabanlık yaparken ben utanıyorum walla :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar