slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Benim için her tarih uygun. Rock-a olayıda mantıklı ben gidicem gitmeyi planlayan varsa bir ayar yapalım orada cadırlarımız bir arada kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 valla ben ctesi kordondayım gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 doğruyu söylemek gerekirse ben baydım izmir buluşmalarından. sürekli aynı şeyler. öyle hayde hop diye buluştuğumuz zamanlar çok daha fazla eğleniyorum böyle hayde toplaşalım diye toplandıklarımızdan. yine gelebilirim tabii, tarihte önemli ama. sınavdan sonra bir kaç hafta içinde sigirip gidicem izmir dışına, sıkıldım buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ankara buluşmaları bile bu kadar hızlı yalan olmamıştı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Llama said: valla ben ctesi kordondayım gençler hahaha yakaldım seni , nerde olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 alsancak çimler. işenilen köşkün karşı kısmı. sen gel el salla görürüm ben seni : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Marlon abi doom mu dinliyorsun sen?Cidden hep bir depresif mesaj atıyorsun,valla bizim de isteğimizi kaçırıyorsun :/ Yaz gelmiş,niye buluşmayalım ki,kordon güzel izmir güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 abi ne kordonu yancaz terlicez leş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öğlen 2de buluşmayı alışlanlık haline getirmiş pati tayfası yanar tabi o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yarın 8 civarında alsacakta olurum.Muzaffer İzgu sokağında takılan varsa görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 akşam lez partı varmiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nerde? asgasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ah finaller bütler yaktı beni :S inşallah bir gün bende gelebilrim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Llama said: akşam lez partı varmiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ee niye upladın ki şimdi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yinemi var yoksa lez partı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Memelerini aldık, paramız ona yetti. İşte zamanla diğer parçalarını da alıp bir tam lez elde edicez inşallah. Tabii aktif olarak yararını 2. lezi tamamladığımızda görücez, daha çok var anlıyacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar