Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: bunu yeni gelenler topicinde açıklamıştım bir kez daha açıkliym veştitsa bulgarca "cadı" demek ayrıca nicki alırken ben tit kelimesinin anlamını hiç bilmiyordum, sayenizde ögrendim yoksa kasıtlı yapmadım hiç bişeyi yani sende mi oralardansın be kızan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: veştitsa said: bunu yeni gelenler topicinde açıklamıştım bir kez daha açıkliym veştitsa bulgarca "cadı" demek ayrıca nicki alırken ben tit kelimesinin anlamını hiç bilmiyordum, sayenizde ögrendim yoksa kasıtlı yapmadım hiç bişeyi yani sende mi oralardansın be kızan (:D degilim karadenizliyim ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 wqad7t6q8wdysad ßende desem inanır mısın?>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hadi yaa (: ama ben baya oldu gitmeyeli karadenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mercimeği fırınaı veriyonuz bakim eheueh biz çıkalım isterseniz rahat rahat takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 2000de mi 99da mı ne 9 günlük tatil olmuştu kurban bayramı. ondan beri gitmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 girme lan araya tolga. sil bakam o postu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya msjı yanlışlıkla özeline postaladım :D sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 silen amerikan uşağı olsun : )))))))))))) yakaladım oOoOoOo özel msj fln oki ben cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 vaştitsa fotoğrafın elime geçti. burada yayınlamamamı ve herkesin nekadar çirkin olduğunu öğrenmemesini istiyorsan 250 avea kontör alman gerekiyor bana. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 2pacAmaruShakur said: silen amerikan uşağı olsun : )))))))))))) yakaladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 of çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Jandor said: vaştitsa fotoğrafın elime geçti. burada yayınlamamamı ve herkesin nekadar çirkin olduğunu öğrenmemesini istiyorsan 250 avea kontör alman gerekiyor bana. iyi geceler sen de kimsin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 söylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 patiden bişey saklanamaz hahaha.er yada geç ortaya çıkar "sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 jandor ötme lan cinlerimi yollarım ha. Lizse ben hatırladın mı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 biritanyanın köpeğiyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan çok fena ıskaladım gene topiği allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Jandor said: vaştitsa fotoğrafın elime geçti. burada yayınlamamamı ve herkesin nekadar çirkin olduğunu öğrenmemesini istiyorsan 250 avea kontör alman gerekiyor bana. iyi geceler kendini özel hissetme bizde de var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 vaştitsa sana saat 02.00 a kadar mühlet... 24 dakikan kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lanet olsun adamın vanı şurada iki saniye fantezi yapıyoruz bi yaptırtmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kontor'u ben yüklerim sanada yollarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fifti fifti ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben yüklerim ama her yöne 100 bedava mesaj benim olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ozaman 250 250 paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar