Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

powerball nerden bulabilirim?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bir kaç konu açılmış ama orada yeterli bilgi bulamadım açıkcası. Gidip elden satın alabileceğim yer var mı istanbulda? Interneti sormuyorum, onu biliyorum zaten... Şimdiden teşekkürler...

Powerball ne ola ki? diyenlere; bööle fırıl fırıl dönen bişey ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

powerball

Powerball Satış Noktaları

Mağaza Satış Noktaları

ISTANBUL - KAVACIK - LEFUTUR
Cumhuriyet Cad. Onarımlı Çıkmaz Sok. Altay Han No:9 D:17 Kavacık - İstanbul
Tel: +90 216 425 54 15 Fax: +90 216 425 54 16

ISTANBUL - ESENTEPE - LEFUTUR KANYON
Kanyon AVM Büyükdere Cad. No:185 Kat: B3 Mağaza No:8
Tel: (212) 353 04 70

ISTANBUL - KADİKÖY - LEFUTUR ISLAND
TEPE NAUTILUS ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Fatih Cad. No:1 Acıbadem Kadıköy/İstanbul /Kat: 1
Tel: (216) 545 75 88

ISTANBUL - KADİKÖY � HAKAN ELEKTRONIK
Osmanağa Mah. Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. Yazıcıoğlu İşHanı
Kat: 1 No:2/4-1-21A Kadiköy Rıhtım
Tel: (216)

ISTANBUL - MECİDİYEKÖY - LEFUTUR PROFİLO
PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Cemal Sahir Cad. No: 26-28 Mecidiyeköy /İstanbul /Giriş Katı
Tel: 0212 211 29 03

ISTANBUL - İÇERENKÖY - LEFUTUR ISLAND
İÇERENKÖY CARREFOUR ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Eski Genoto Arsası Hal Binası Yanı İçerenköy / Giriş Katı
Tel: 0216 448 03 29

ISTANBUL - ÜSKÜDAR - LEFUTUR ISLAND
CAPITOL ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Mahir Iz Caddesi Altunizade / Üsküdar / İstanbul /2.Kat

ISTANBUL - FLORYA - LEFUTUR ISLAND
FLYINN ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Harman Sok. No:48 34810 Florya - İstanbul

BURSA - LEFUTUR ISLAND
BURSA CARREFOUR ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İzmir Yolu Caddesi No:55 Odunluk Mahallesi - Bursa

İZMİR - LEFUTUR
İZMİR ALSANCAK MAĞAZASI
1386 Sokak No:10/A Alsancak - İzmir

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

bende
bundan var. aldıktan sonra önce alısana kadar biraz zaman harcıyorsunuz sonra alışıp az rekor kırmaya calısıyor bu süreçte dur bi videomu çekim benim neyim eksik diyorsunuz. aradan 2-3 hafta geçiyor sonra bıkıp kenara koyuyor ve eve misafir ark geldiginde laf arasında hatırlarsanız espri malzemesi olsun diye getirip gösteriyorsunuz.

budur yani powerball başka bir şey degil ;)

Sosyal ağlarda paylaş

tıpkısının aynısı.

PowerBall
Dünya dönüyor. PowerBall da dönüyor. Öyleyse Dünya=PowerBall.

İlk bakışta çok anlaşılmasa da Powerball çok iyi tasarlanmış bir spor aletidir. Bilek ve kol kaslarının –oturduğunuz yerden kalkmadan- geliştirilmesini sağlar.

Ürün seçenekleri :
Fiyat : 48 YTL
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Kullanım hatası yapmadıkça ömür boyu garantisi var. Tam olarak durmadan bırakmayın ve özellikle dönerken elinizden düşürmeyin. Onun dısında istediginiz kadar kullanın bir şey olmaz.

Gyroscope mekanizması var önden bir yol veriyorsunuz magnetik topa sonra o dönmeye basladıgında elinizde topu sıkıca tutarak oval haraketler yaparak topu sallıyorsunuz. Bu haraket neticesinde dönen cisim hız kazanıyor ve hızı arttıkça araba motoru gibi ses cıkarıp çeperlere daha ağır baskı yapıyor. Bir süre sonra eğer maks hıza ulaşırsanız ki bu 16000Rpm yani dk da 16000 devir 15-20kg civarı bir ağırlıgı bileklerinize bindiriyor ama bu dumbell gibi düsünülmemeli aynı saniye icinde her yöne bu agırlıgı bindiriyor ve böylece bilekleriniz güçleniyor.

Ama şunu soyleyim bileğim güçlensin diyen bununla günde min 1 saat uğraşması lazım ki sıkılırsınız ve bilek ile dirsek arası kısmı çok kasıyor sonra Temel Reis kası yaparsınız pazular ufak kalır direk çiğ köfteci kası olur kolda :)

youtube a girebilen var ise powerball diye aratsın pek cok video var hatta Akis diye bir eleman var kendisini powerball dünya şampiyonu ilan etmiş gülünç bir tip. Bir süre sonra topu maks hıza ulastırmak icin artk kolunuz haraket etmez olacagından vücudu sallamak gerekiyor ve pek gülünç oluyorsunuz. Bunu o elemanın videosunda görebilirsiniz :)

Ha bu arada topu sallama haraketi tam olarak mastürbasyon yapma haraketi ile aynı o yüzden bilerek alın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakasız olcak biraz ama yeni topic açmak istemedim. Yine biri konu açmıştı arena gibi küçük bi yerde hareketler yaparak oynanan bi spor türü vardı. O sporun ve topunun ismi neydi? Böyle 5-6 kişi oynanıyodu, freestyle hareketleri gibi hareketler yapıp topu düşürmemeye çalışıyolardı. Uzak doğu sporuydu sanırım. Topta yumuşak küçük bişeydi.

not: Aramaya inandım ama bulamadım :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...