forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 en iyi alternatifin beklemek olduğu, dışarda gezcek bir yer olmadığı, ulaşım aracı bekleme amaçlı can sıkıntısı giderici aktivite önerileri şöle diyim 2-3 saat bekleme durumu için ne yapılabilir 30 dk kitap desem, müzik dinleyerek geçmez vakit, bulmaca sevmem test çözsem o zevkli ama ne alaka, geymboy oyun filan da pek ilgim yok hiperaktif değilim ama 20 dk yı geçen beklemelerde kafayı yiyorum. mesela öğlen tatili olunca 1 saat beklemek yerine otobüse binip eve gidip 5 dk durup tekrar geri döndüğüm oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 uyumayı denedin mi hiç fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 30dk. kitap nedir yahu, dalınca gidiyo 2-3 saat çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 okudla bekliosan en güzel çözüm arkadaş da yoksa ders çalışmaktır evde çünkü net tv müzik derken ders yalan oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Net cafeye gidip patide takıl ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 3 boyutlu puzzle al onu yap..ben yapıcam bunu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dersle işim yok, yolculuk olay, ulaşım ağı gelişmemiş olduğu için bekleme durumu çok fazla puzzle zor yani daha pratik bişey olması lazım kitap çok okunmuyor yani 1-2 saat sanmıyorum internet cafe olsa zaten bu topice gerek kalmaz malatya erhaç mekan, 40 derece sıcaklık, gayet kuru bir hava, direk zeminden sekiyor güneş, dışarı çıkmam yani uyumak güzel bişey de öyle bir eğilim yok bende, gündüz vakti uyumak imkansız benim için bu belirli bir durum için ama genel olarak ta evden çıkarken pratik olarak yanına alabilceğimiz çözümler nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj cekmenin bedava/cok ucuz oldugu bir telefon hatti ve cok sayida flortoz muhabbette oldugun hatun kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Gameboy, Resim çizme alışkanlığı,şiir yazma alışkanlığı, hikaye yazma alışkanlığı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Krmz said: 30dk. kitap nedir yahu, dalınca gidiyo 2-3 saat çok rahat 2 3 saat kitap okusam ben prof olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya zten ark. olmadığı için kontör sayım 400-500'e filan ulaşcak bi dahaki yüklemeye, rastgele bir numara sallayıpta takılabilinir :) kullanım klavuzları okumayı seviyorum piskopat bir şekilde, yanıma onlardan alcam, direk kullanıma giidyorum elektornik aletleri ama sonradan bir bakayım farklı ayar seçenekleri neler filan yaprak test alcam bişey bulamassam, cep telefonuna yüklenen kim 500 ister tarzı oyunlar bulabilirsem ben en iyiis evde bir tarama yapayım en iyi öle bişeyle rgekiyor akla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sudoku güzel bir çözüm olabilir. Dergi okuma alışkanlığı kazanılabilir, Blue Jean okumak zorunda değilsin tabiki ya da Cosmopolitan tarzı şeyler, Yabancı Dil'de dergiler tercih edilirse dil açısından da gelişim sağlayabilir. Bilim ve Teknik gibi ya da Ekonomist gibi bilmediğin şeylere hükmeden, ama ciddi ve okunuşu rahat dergiler de insana ekstra bir şeyler katabilir. Çizim yapabilir, yazı yazabilir, müzik dinleyebilirsin. İnternetten kimi pdfleri indirebilir print out alır yol da okursun, çok ilginç içerikleri olan anlatımlar, makaleler, deneyler, araştırmalar mevcut. Toplu Taşıma araçlarında yaşlılar ile sohbet edebilirsin. Sadece düşünebilirsin, işi gücü okulu dersi kendini hatalarını doğrularını bir başkasını ... Bir bisiklet edinip, bisiklet sürebilirsin ( vasıta kullanmak yerine ). Koşabilirsin. Kaykayla gider gelirsin. Gazete okuyabilirsin. Motorsiklet edinebilirsin. Yemek yiyebilirsin. Biyografiler okuyabilir, Tiyatro oyunları, Film seneryoları kurabilirsin. Tanıdıklarının eksilerini artılarını değerlendirirsin. Etrafına dikkat edebilir, kişilere cisimlere bakabilir, ilgi çekici yanlarını, nasıl daha iyi olabileceklerini kurgularsın, sokakları caddeleri düzeni düşlersin, çöp kutusu'nun yerini beğenmezsin, otobüs durağı'nın nasıl daha iyi yapılabileceğini düşünürsün, beğenmediğin bir reklamı yargılar o firma için daha iyi nasıl bir reklam yapılabileceğini hayal edersin. Borsa ile ilgilenirsin, ekonomi hakkında düşünürsün. Tahminlerde tahlillerde bulunabilirsin. çok çok daha fazlasını da yapabilirsin. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Çok boş zamanın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hep geç kalan 2-3 arkadaş edin. onları bir yere çağır 2 saat gelmelerini bekle böyle böyle alışkanlık kazanırsın sonra pek koymaz. mesela beni böle bekleten arkadaşlarım var birazını ödünç verebilirim. hem ben de kurtulurum. ömrümü yedilar be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dergi gazete kitap kafadan 2 saat götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 can-i said: hep geç kalan 2-3 arkadaş edin. onları bir yere çağır 2 saat gelmelerini bekle böyle böyle alışkanlık kazanırsın sonra pek koymaz. mesela beni böle bekleten arkadaşlarım var birazını ödünç verebilirim. hem ben de kurtulurum. ömrümü yedilar be!güzel mantık ilk cümle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 forgiver said: dersle işim yok, yolculuk olay, ulaşım ağı gelişmemiş olduğu için bekleme durumu çok fazla puzzle zor yani daha pratik bişey olması lazım kitap çok okunmuyor yani 1-2 saat sanmıyorum internet cafe olsa zaten bu topice gerek kalmaz malatya erhaç mekan, 40 derece sıcaklık, gayet kuru bir hava, direk zeminden sekiyor güneş, dışarı çıkmam yani uyumak güzel bişey de öyle bir eğilim yok bende, gündüz vakti uyumak imkansız benim için bu belirli bir durum için ama genel olarak ta evden çıkarken pratik olarak yanına alabilceğimiz çözümler nelerdir mersin de sıcak oluo deli gibi, biz arkadaşlarla sabah5te yatıp öğlen 3-4gibi kalkmayı öğrendik :F çok faydalı günün en sıcak zamanını uyuyarak geçiriyorsun hele de serin bir yerdeyse yatak odan mis olur mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar