bega Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 oyundaki sisi kaldirmak icin hile bilen buraya yazabilir mi ya da internet adresi verebilirse iyi olur cunku ben hicbi yerde bulamadim.[signature][hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yok sanıyorum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 oyunun gizemi zaten siste eheh.. "yaratıkları kaldır" "sisi kaldır" "ölümsüz ol" ooh.. oyun mu oynuyorsun hile mi yazıyorsun belli değil..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 lol oyun sisle cok zevkli ama ben cok korkuyom oynarken ablam basimda beklio hehe[signature][hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 korku oyunu o.. www.dlh.net e bak.. ama benim tavsiyem o oyunu hilesiz oynamaktır.. çünkü o korku oyunu. Korkmıycaksan o oyunun hiçbir esprisi kalmıyor.. Adamlar seni korkutmaya çalışıyorlar oyunda.. Aksiyon yapasın yaratıkları kesesin diye değil.. ablana da sevgilerimi ilet gitsin başından hehehe oyunla yalnız bıraksın sen de oyunun keyfine var..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 oyunun amacı korkutmak zaten :) sisten korkuyorsan bence boşver oynama. sis hiçbir şey değil :) hele silent hill 3 hiç oynama. hoş sh2 daha korkunçtu ama sh3 ün grafikleri daha gerçekçi :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar