Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Real Madrid 4-3-3 formation önerisi yapabilir misiniz? Birde kim uzaktan iyi vurur, kim vuramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yalan onlar ya olay kimin oynadıgına bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben mesela hangi takım olursa olsun 4 5 1 oynuorm barça yla bile ole oynuorm oynayana gore deişir hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 interi al, adrianoyu amf yap, uzaktan vur. bırak reali felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 1) defansı birbirine yapıştır 2) hangi takımla oynadığına bak =) 3) team strat. > offside C backline B 4) real madridle oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 CneBne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Chilli Beans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 al bayern munich i paşalar gibi her ortan gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 al chelsea'yi her ortan o zaman gol asıl. drogba insanüstü kafa vuruyo ezik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hahaha ben 3 senedir oynuyorum zaten.real madridin 4-3-3 formationuna yorum ve fikir istedim o kadar,yoksa takımım inter madridi denemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gençlere şans ver madridde gelişsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Aiko said: al bayern munich i paşalar gibi her ortan gol klose, schweinsteiger, lahm triosu alayına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Lancelion said: Aiko said: al bayern munich i paşalar gibi her ortan gol klose, schweinsteiger, lahm triosu alayına gider. Hamit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 toni be toni 2 metre adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 toni yalan ya. anca kornerden gol atsın, ki aynısını klose de yapıyo güzel. hamit'de anca joker, kimi keseceksin onun yerine kadrodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hamit bende sağbek riberyle iyi anlaşıyolar. toniye laf yok bi kere adamla 10 şutumun 8 i gol oluyor, kloseyi kullanamıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 aboooo cm fm pes ortak muhabbeti KAÇIN LAAAAAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yalan o takımlar,al sampdoria'yı orjinal taktiğini pek değiştirmene bile gerek yok. sadece cassano yorgunluktan ölmeden iyi bi skor elde etmen lazım :p ya da internacional'le 2-2-2-4 taktiği uygulayabilirsin eğlenceli oluyo. takımlar dandik diyenler olabilird seviyorum ben napiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar