aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kulaklık şu : http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=5633 (baska link bulamadım :) ) Yeni aldım, kulakiçi olmayan bi kualklık kullanamayacağımı farkettim, toplam 4-5 saat kullanılmıştır en fazla (burn in bile olmadı henüz, 20-30 saat tavsiye ediliyor) Kulaklığın kendisi ve deri kılıfı var. 40YTL. edit: Renk siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kulakiçi yönetir. sennheiser cx300 veya creative ep630 öneririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sennheiser Database'ine erişimim olduğu için bir kıyak yapayım. px 200 Resimlerinden 1-2 tane koyayım dedim. Keşke beyazını almış olsaydın, çok daha rahat çıkardı elinden.. :D Uyarı : resimler hayvani boyutlardadır. Bir de CX 500 Yönetir !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ordaki kutudan yok. Kutusuz kulaklık, deri bi kılıf var. sony ex71 ve o patlayınca cx400 bayaıdır kullandım, kulağımı hasta ettiler hiç hava aldırmadıkları için sanırım :D ama yine de subaural (böyle miydi) kulaklık taşıyamayacağımı bir gün deneynice anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 valla fazladan param olsa kaçırmazdım. :( ha bir de sony mdr ex90lp (böyleydi herhalde yazılışı) var. 165ytl ye cx500 yerine tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Şşş.. Alın biriniz şu kulaklığı.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176# bende de bu var daha taşınabilir olduğundan seninkini de alsam iyi olur aslında ama nerdesin , gittigidiyorda falan mı satıyorsun nedir detaylar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Gittigidiyordan falan satmıyorum. İstanbuldaysan elden, değilsen kargoyla satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sattım efendim. Kaçırdınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hadi hayırlı olsun madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar