Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kimler oynuyor burda? ben ranger actım. char: Ceday :)
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben de ranger lvl 19. ikinci sehre gectim. party felan yapalım, ikinci sehir biraz daha kasıntı :)
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Dlara 21 tos fakat server degısme ıhtımalımız var hasan bu aksam karar verıcez ..
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ColorDead said: Şu An 25 PoM dieevil said: Dlara 21 tos fakat server degısme ıhtımalımız var hasan bu aksam karar verıcez .. eet belli olmaz naapıcamız ama simdilik mucver 15 assasin tanyeli 15 hox banualkan 20 b.shaman ustura 15 guardian kadavra 16 dark templar ve liste boyle uzaar gider :P
ColorDead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sleeper said: ColorDead said: Şu An 25 PoM dieevil said: Dlara 21 tos fakat server degısme ıhtımalımız var hasan bu aksam karar verıcez .. eet belli olmaz naapıcamız ama simdilik mucver 15 assasin tanyeli 15 hox banualkan 20 b.shaman ustura 15 guardian kadavra 16 dark templar ve liste boyle uzaar gider :P Dün İtibariyle Crom sorver ina geçtik.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ColorDead said: Sleeper said: ColorDead said: Şu An 25 PoM dieevil said: Dlara 21 tos fakat server degısme ıhtımalımız var hasan bu aksam karar verıcez .. eet belli olmaz naapıcamız ama simdilik mucver 15 assasin tanyeli 15 hox banualkan 20 b.shaman ustura 15 guardian kadavra 16 dark templar ve liste boyle uzaar gider :P Dün İtibariyle Crom sorver ina geçtik. FRF ye gelmek isterseniz. Sufi veya Sewky ile görüşün. Yardımcı oluruz. Guild de Healer biraz az... (Ben Ulubatli=Barbarian) Duzeltiyorum bay cok :) guild member var... Birkac gundur girmiyorum.Yanlis soylemeyeyim.
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 maxrep said: FRF ye gelmek isterseniz. Sufi ile görüşün. 40 Guild member var. Yardımcı oluruz. Guild de Healer biraz az... hehe geldik bile pom tos shaman olarak ne healer mı eksik :P
ColorDead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sleeper said: maxrep said: FRF ye gelmek isterseniz. Sufi ile görüşün. 40 Guild member var. Yardımcı oluruz. Guild de Healer biraz az... hehe geldik bile pom tos shaman olarak ne healer mı eksik :P Tos -> Rengerdan Shaman -> Assasinden Dönme Pom Ben Açtım Hala Pomum :D
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Dievil Colordead Sleeper noobları memlekete geri donduler :P
ColorDead Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sleeper said: Dievil Colordead Sleeper noobları memlekete geri donduler :P Len Nedir Benim Sizden Çektigim Millet 80 Oldu Biz Hala Sörver Arıyoruz
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ColorDead said: Len Nedir Benim Sizden Çektigim Millet 80 Oldu Biz Hala Sörver Arıyoruz sus len dandik healer duzensizlik de bir duzendir duzene uy! adklsfjad
Goering Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 soulstorm'da düzgün guild arıyorum, Türk guild'ı olmasına gerek yok 37 Ranger'ım şu an =/
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Lilinda Lvl 56 Conq Elysium Guild'indeyiz :)
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Türk Hanedanlığı guildindeydim bekleriz hepinizi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sizden kanunii beni sizde sanmıştı filan. adama selam yazarken dalmıştı bana sonra mesajı görünce durdu ama kalbimi kırmıştı :p serverpolice lerden nefret ediyoruz
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 turk hanedanligindan office yada guild kurucusu bu mesaji goruyorsa oyundan yada buradan temas kursun lutfen. LVl 80 oldum bir tek officer gordum online. geri kalan 20 gundur yok. guilde adam alamiyoruz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Türk hanedanlığından elysium'a geçen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :D
kuzgun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BiTcH_oFBaT said: Türk hanedanlığından elysium'a geçen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :D hoşbulduk :) ya aslında diğer arkadaşlarıda getirebilsem iyi oluçaktı fakat bir kısmı ingilizce nedeniyle gelmek istemiyor....
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kuzgun said: BiTcH_oFBaT said: Türk hanedanlığından elysium'a geçen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :D hoşbulduk :) ya aslında diğer arkadaşlarıda getirebilsem iyi oluçaktı fakat bir kısmı ingilizce nedeniyle gelmek istemiyor.... hmm. ama yani mecburi mantıken uluslararası guildde ingilizce konuşuyor herkes. ama geneli iskandinav. dün eraybaba mı ne Türkçe yazdı yanlışlıkla demediklerini bırakmadılar da birtek vitali savundu. yeni üyeleri sevmedim ben hiç. eskiler daha iyiydi. sizden önce alınan yabancılar garip.
Öne çıkan mesajlar