Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 88'li diye biliyorum ben, 87'de olabilir.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben 86lıyım küçüktü diye hatırladım bir an, ama en iyi ihtimalle yaşıtımdır yani.
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kusura bakmayin anca cevap yazabiliyorum. Cok tesekkur ederim. Dogum gunumun daha ilk dakikalarina esya tasiyarak girdim ve yine esya tasiyarak bitirdim =) Cok super hediyeydi evi tasimamiz =p Yalniz farkettim ki hakkimda pek yanlis bilinenler var, onlara cevap vereyim/duzelteyim hemen =p Bu bi arkadasimin account'u aslinda ama son zamanlarda ben yazar oldum. Uyuz olup, ayar alip gelip saymayin yani, yanlis kisiye gidebilir =) @captain; evet fizikçi olan Tim. @Canni; saniyorum ki hic bulunmadim. @tellos; abi askolsun ya. gormedim inanki seni, gorseydim senden once ben gelirdim ama gelseydin keske =) Abi yapmayin etmeyin hem ne yalini. Gayet erkenk gibi gorunuyorum ben =) Daha yakisikliyim hem! 83'luyum arkadaslar bu arada. ( Baluu yine cok salladin =p ) Yas oldu 25. Pek de ic acici degil yani durum =) Cok sagolun kutlamalar icin. Alti ustu yazi olsa da pek bi sevindim gorunce =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 88li olsaydın atla git öl falan derdim zaten. (:
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yok, yine de kutulu, çekinme. buradan da diyeyim de delil olsun, hepi pörtlek.
Öne çıkan mesajlar