DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Canim cok sIkkIn. Devamli icmek geliyor icimden. Normalde icki icen bir insan da degilim ama artik sarhos olmadan uyuyamiyorum. Ben Amerikaya geldim, bazi amaclarim icin diyelim. Kolay olacagini sanmistim, ozlemem oyle fazla demistim kendimce. Burda biraz zorluk cektim o onemli degil benim icin. Gece yatacak yerim olsun yeterdi benim icin, zaten oyle gibi param falan da yok fazla. Bunlar sorun degil de... Ben sevgilimi ozledim :( aile mi de ozledim ama bu ozlem bir baskaymis. Onu daha cok ozluyorum, nasil olucak bilmiyorum. O benim canimdan bi parca olmus ne yapsam, nereye baksam ondan birseyler buluyorum :(:( uyuyamiyorum geceleri. Icimi dokmek istedim burda biraz. Soyle upuzuuun bir "Offffffff" cekmek istiyorum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kendine manita yap orda bi tane unutursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Seviyorum aga ne manitasi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya amerikaya gitmişsin.arada binlerce km mesafe var.amerikada 3-5 ay kalcagını varsayıyorum.amerikadan gelin al demedik.vakit geçirebilceğin birini bul orda.donunce sevginde bişi degişmicek.bi erkek bu hatayı yapmamalı :).dunyaya bi kere geliyoruz. seviyorum seviyorum.. sevgi de bi yere kadar.bunu yapmalısın pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ayartma aga adamı :D sev abi sev güzel şeyler bunlar. özle, deli gibi özle. zaten neden sevilir insan. oba. sabah romantizmimi de yaşadım süper oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eh üzer tabi adamı, çek "of" unu işine bak nasıl olsa alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 iç iç gençsin daha bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Icicem baska yolu yok zaten. Uyku tutmuyor cunku cok ilginc. Sabah aksam ayaktayim uyku gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 içme canım. geçici kız yap. alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Red said: ya amerikaya gitmişsin.arada binlerce km mesafe var.amerikada 3-5 ay kalcagını varsayıyorum.amerikadan gelin al demedik.vakit geçirebilceğin birini bul orda.donunce sevginde bişi degişmicek.bi erkek bu hatayı yapmamalı :).dunyaya bi kere geliyoruz. seviyorum seviyorum.. sevgi de bi yere kadar.bunu yapmalısın pişman olmazsın ''bi erkek bu hatayı yapmamalı...dunyaya bi kere geliyoruz'' Anlaşılan önerin yalnızca erkekler için, kadınlar için değil? Bu çifte standartınıza hasta oluyorum: Yani sen aşık olduğun birisi varken yurt dışına gittiğinde başka bir ''manita'' yapma hakkını kendine görürken, kız arkadaşın yurt dışına gittiğinde böyle bir şey yapamayacak? Neden? Sevdiğin, aşık olduğun birini aldatma olayına girmiyorum hiç, ama aldatma hakkını yalnızca erkeklere tanıman çok komik. Sanki kadının seks gereksinimi erkeğinkinden daha az, hala böyle yanlış şeylere inanıyorsunuz. Aldatıyorsanız, aldatmaya açıksanız (ki gerçekten seven bir insanın, sevdiği kişiyi aldatmak aklının ucundan bile geçmez, geçiyorsa da gerçek sevgi değildir o) sevgilinizin de sizi aldatmaya en az sizin onu aldattığınız kadar hakkı var. Çünkü yeterli bir gerekçe ise dediğin: kadınlar da dünyaya bir kere geliyor. Bol şans... Çünkü bu bakış açısına sahip olan o kadar çok erkeğin, kendileri ayakta uyurken aldatıldığına şahit oldum ki.. hehe.. ( Ha açık ilşkidir , taraflar anlaşmalı olarak zaman zaman birbirinin başkalarıyla olan ilişkilerine karışmıyordur, o zaman kimseye diyecek laf düşmez) @DiadanLocke, bence bu ölümüne! özlem :), yaşadığın aşkın çok güzel bir parçası. Bunu yaşayabilme kapasitesi olmayan bir sürü insan varken, senin bu denli güçlü duyguları yaşayabilme kapasitesine sahip olman çok hoş değil mi? Aç şarabını abi, koy müziğini ve onun da seni düşündüğünü bilerek sevgilini düşün, oh mis.. şerefe.. :) Düşünki böyle bir acı ve haz karışımını yaşama, ''gerçekten sevebilme'' şansı, yateneği olmayan milyonlarca insan var hayatta... İçkiyi abartma tabi, aşkı sefil bir olay olarak değil, nefis bir olay olarak yaşamaya çalış bence :) edit: ekleme ve imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya sevgilisi burda başkasıyla beraberse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aha adamın azına ettiniz şimdi. içi içini yiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 red'in öneri efsaneymiş bir gün onun aşık olduğu kızdan da aynı performansı bekleriz. onun dışında özlemek zordur ama özledikten sonra buluşmak bir o kadar güzeldir. yine de buluşacağınız güne kanalize olmak riskli çünkü aranız bozulur ayrılırsınız falan hayattan tüm beklentilerin umutların kesilir sonra :p en iyisi sevgilini minimal derecede düşünerek ordaki aylarını geçirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 olur boyle rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Greeny said: ya sevgilisi burda başkasıyla beraberse hah ben de bunu diyecektim.. adama öyle diyorsunuz da, kızın da burda başka biriyle idare etmesine de karışmassınız herhalde di mi? ataerkil toplumumun erkekleri sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Vallahi herkesin kendi düşüncesi :).genç kızların aldatılma konusunda hassas olduklarına inanmıyorum.erkek tarafı daha bi yıkılır öyl bi durumda.ki cogu sevgili(kız tarafı) ihtiyaç konusunda istediğini yapabilirsin diye onay verir buda bir gerçek.bunun sebebide toplumumuzda aşk ve sex bir arada cok iyi gitmio yani :).ya aşık olucam yada biriyle ihtiyacımı gidericem olayı var.aşık olunan kızla birleşme pek düşünülmez bu bir gerçek.ha tabiki herkes böyle diye bir şey yok.ama benim gördüğüm böyle. duygusal aldatma değil sonuçta fiziksel bi aldatma.adam orda elin amerikalısıyla birlite olunca burda ki sevgilisine olan aşkı biticek mi?hyr? hatta daha da mutlu olurlar eminim :) ayrıca aquatik:basit ama gerçek bi laf var.erkek yaptıgıyla..kız yaptıgıyla.. malesef bu böyle bide şöle bişi var.neden kızları güvenim yok benim.bi olay anlatiym başımdan geçen.sadece 1 tanesi ama :) bi kız arkadaşım vardı.arkadaş ama.surekli çay içmeye eve davet ederdi.kız burslu okuyan.aksam 7 de eve gelen.butun gun ders calısan güzel bi kız.yani gerçekten tanıyınca kızı 10 numara kız evleniyim diosun :) en son hatırladıgım benim kucagmdayken 1 senelik sevgilisiyle aşkm iyiyim oturuyorum die konusuodu :) (ben ayrıldılar die biliodum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yahu ne demek canım amerikalının tekiyle beraber olunca aşkı biticek mi? fiziksel duygusal aldatma diye ayrım mı olur saçmalama? ayrıca kızların aldatılmaya karşı daha duyarsız olduğu da çok saçma o da insana göre değişen bişey..ben mesela sevgilim beni aldatsaydı bi daha suratına bile bakmazdım ama çoğu insanın ilişkisinde kabul etmeyeceği şeyleri kabul ettim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sexistlik yapmayın ya, erkekler şöledir kızlar böledir die bunun cinsiyetle alakası yok. Her bireyin (cinsiyet ayrımı olmadan) her olaya tepkisi , hissedeceği şeylerin yoğunluğu farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 @Red Kız da seninle ihtiyaç gidermiş işte. Diğerine duygusal olarak bağlı olduğu için seks ihtiyacını da seninle, ya da başkalarıyla gideriyor olabilir. Niye güvenmiyorsunki kızlara, negzel seninle aynı dünya görüşünü paylaşanlar var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: sexistlik yapmayın ya, erkekler şöledir kızlar böledir die bunun cinsiyetle alakası yok. Her bireyin (cinsiyet ayrımı olmadan) her olaya tepkisi , hissedeceği şeylerin yoğunluğu farklıdır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ne kadarlığına ABD'desin peki? Kısa süreliğine mi, uzun süreliğine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Uzun sureligine kotu olan o. Ama alisicam baska yolu yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sevgilini boynuzlamak istemiyorsan, onu cok sevsen de ayrılacaksın, ona aldatılma damgasını vurmamak istiyorsan tabi ya yardan ya da serden vazgececeksin, etik olan bu yaşadıgınız güsel şeylere leke sürmek istemiyorsan, ayrıl ve kimle vakit geçirmek istiyorsan geçir bak amerikadayım diyosun, yalnızlık çekiceksin, senin bu zaafından yararlanmak isteyen kızlar olacak :D artı sen de sıcak bi öpücük hissetmek isteyeceksin, e bunlar için de yeni bi kız arkadaş gerekicek sevgiline de el sallayacaksın maalesef (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hoba bu konunun sonu gelmez çok konuştuk çok yedik birbirimizi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Valla ben bu durumu geçtiğimiz sene hatta bu senenin başlarına kadar yaşadım. Sevgilim New York'ta ben İstanbul'daydım ve gerçekten kolay değil (zaten ayrıldık:P). Aldatmak ya da bırakıp başka birisiyle ilişkiye başlamak söz konusu olmamalı bence böyle bi durumda. Sonuçta burda bile onu düşünecek kadar değer veriyorsun. İlişkinizde güven yoksa kesinlikle yürümicektir derim ben ve sadece birinizin güvenmemesi herşeyin bitmesine sebep olucaktır. Empati kurmak çok önemli diyeceğim ben sadece. Beraber olduğun insanın nasıl bir durumda olduğunu düşünüp, ne yapmak isteyeceğini tahmin edip ona göre yaklaşman gerekiyo. İnan bana herşey daha kolay olacaktır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar