Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Manual ve Yaratıklar

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Sitemize SWG Manual'in Türkçesinin tamamını sizlere oyunun genel yapısını gösterebilmek amacıyla koyduk. Savaş sistemleri, evler, oyundaki durumlarınız gibi birçok özelliği tanıtan yazımıza göz gezdirmenizde fayda var :)

Ayrıca SWG de olması muhtemel yaratıkları tanıtan Yaratıklar bölümü de açılmıştır.

Artık bundan sonra alacağımız en büyük haber oyunun çıkması olacak büyük bir ihtimalle. Bilgilerinize..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben buldum, ben buldum :P

Estel çevirdi tabe:P
ama benimde bissürü bissürü işim wardı... yoksam yardım edecektim:P

*! Superdir, aşmıştır,.....susmuştur*[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..
Sosyal ağlarda paylaş

SNN die bi yer tanımıorum ben...( >:( )

Artık Kolayoyun'dayız...
JK2 oynayanları bekleriz ayrıca...

Bide evet ben JK2 oynuorum...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..

[Bu mesaj sLog tarafından 19 Mart 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
infected, 21 Mart 2003 23:03 tarihinde demiş ki:
admin chatlog u gibim olmuş aynı.
*saber ını açar bifteği şişe geçirir, kızatır ve kapatır*[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Dedicated to
All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny.
May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills...
Legends of Might & Magic
[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Dedicated to
All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny.
May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills...
Legends of Might & Magic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...