thedarkride Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ya beyler ben script indirdim burdan bs scripti .scp formatında kaydedip koydum scriptse sora actım ama olmadı nerde hata yaptım veya nabcam bi yardım ederseniz ayrıca lütfen aramayı kullan demeyin kullandım ve nası olcana dair bişi bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: thedarkride, 22 Mart 2003 20:13 tarihinde demiş ki: ya beyler ben script indirdim burdan bs scripti .scp formatında kaydedip koydum scriptse sora actım ama olmadı nerde hata yaptım veya nabcam bi yardım ederseniz ayrıca lütfen aramayı kullan demeyin kullandım ve nası olcana dair bişi bulamadım... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30166[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 eee tamam onu yaptık oldu peki tailer fln onlara nolcak sora carpentary ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Tailor icin katananin, carpentery icin de house deedin altina yazacaksin benzerlerini.. Bu kadar hazirci olmayin ya, bs menusu icin ingotun altina dialog d_bs yaziyorsan carpenter icin de ilgili itemlara dialog d_carphedehodo yazacaksin iste, insaf be.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Yani... Bu arada yine aynı yine aynı.Diyorum ki lütfen thread açmadan önce forumlarda ARAMA yapın...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar