SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Pekazize diye okudum adamın nicki, ulan dedim pekaziz i banladılar da yeni acc mu aldı bi an diye düşündüm cidden, ama bi an, geçti hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 patide 2 senede 2 sayfaya ulaşabildiyse çok ilgi çekmemiş demektir sdgf. 2.si de 23 mayıs 2010 daymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi cok les bi kalabalık oluyor, eger erken gidip guzel bi yer kapmassan goremiyorsun dogru durust. erken gidersen de sıcakta rezil oluyosun bi de kalabalıgın verdigi koku ve temas rahatsızlıgı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 tam da "1. depil 2. oalcak üstelik 25 i dğil 23 ü" demeye gelmiştim ki.. eski konuymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bu aşırı kalabalık ve yorucu oluyor ya hiç akıl karı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 oha 2008dekine 70.000 seyirci varmış bide bu sene katılımı sayısınıda arttırmşlar 42 takım var uzarda uzar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 100 senelik caddebostan cadde bostan olmus :) camdan izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ya gerçekten bunu izlemeye gelen var mı bu saatte.kafamı biçtiler sabahtan beri uykumdan uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi anladık caddebostan sahil mis gibi yerde otuyosun bu 3.post tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ahhaha malesef caddebostanda oturmuyorum :) da cidden bu organizasyonun amacı nedir. bide komiklik espri yapmaya calısıp ilgi çekme amacını anlamadım.2 senedir kanser olan dedemin yanında kalıyorum dönem dönem.temmuza kadar burdayım.normalde de evim tren yoluna daha yakın organizasyon beni rahatsız ettiği gibi onuda ediyor yani.gereksiz gürültü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 link koymaya üşendim de zaytung'da bununla ilgili özel haber var girin bakın muhakkak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi erenköy'de oturuyorum. Var mı cadde patileri yakınlarda? Abi işten gelince geçtim gördüm işte birinciye verdik ettik diye söyleniyordu. Millet yerlere yayılmıştı ama konser monser varsa gideriz yayılırız bizler de çimlere. Olmadı yakın yerlerde kahve içeriz. Ben ve bi arkadaşım harekete geçtik 30 dakka içerisinde oranın yakınlarındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar