Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 benim bilgde sıra şimdi. hddleri falan da böle bi karıştıracam güzel olcak kapasite artacak benim bilgde sdf. höff işim çok. gelemezsem helvamı yapın yiyin. sasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu sıcakta kim yer helvayı be bi kart dor ziyafeti yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 daha annem bugun yaptı mis gibi de yedim, yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 neyse paniğe gerek yok laptopla giriyorum nete :D 3 bilgisayardaki dosyaları bi oraya bi buraya atarak format atınca böle kafa kalmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tebrikler + rep. ama bi gecede bütün cafeyi formattan geçiren insanları da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bi iki klasörü unutcaksın ve ağlıcaksın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eheh öyle olmadı da, saçma bi sebeple tekrar format atıyorum iki bilgisayara. :/ abv yani pru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ne bitmez çileymiş ya, halen format atıyorum. :/ aynı bilgisayara 23423423. kez öeh be. bööle partition'un... Norton'un da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 atma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar