Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Funcom cidden batirmis bu yazilanlara bakilirsa.
hadi ben early access'te actim accountu falan en ufak bi sorun da olmadi daha sonra, ama su insanlarin basina gelen benim basima gelseydi kafayi yerdim direk.
CE alan essek yükü para vermis birine bu olayi yasatiyosan diyecek bisey yok daha.
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Cancel yaparsanız save eder. Ben büyük dosyalarda sık sık cancel yaptım. Cancel yaptığınız yere kadar olan veriyi kaybetmiyorsunuz en azından.

Abi bu dediğinde ciddi misin? 500mb'a geldim şu anda. Yedeğini alsam fena olmayacak.
Mesaj tarihi:
cado said:
korkmaya başladım :P ce almaktan vazmigeçsem

Bence elınde bir sopa al dışarı cık onune gelen herkeze fatalıty cek :) cunku oyunda böyle bir manyak bi şey .. anladın sen onu
Mesaj tarihi:
funcom harbı hazırlanmamıs .gece questımde bug oldu page attım 548 kısı var sırada .yardıma gelende yok.questıde yapmam gerekıyo baska sehre gecmek ıcın lol.harbı resıllık......
Mesaj tarihi:
destiny questlerinin guardian ve priest bölümlerinde sorun vardı 3 gündür onunla uğraşıyorlar yarın sabahtan itibaren düzelir que lar

bide unutmayın öncelikli olarak gm yardımları stuck in geometry e yapılıyor ondan diğer kısımlarda geçikme oluyor bide ortalık noob dolu adam questi yapamıyor gm çağırıyor sırtı kaşınıyor gm çağırıyor(çakallık yapıp quest sorununu stuck in geo yapmayın sıranın sonuna gidersiniz)
  • Yeni Oluştur...