roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ya ilk bi otel açılışında dışarı verilen müziği dinlerken keşfetmiştim. Tekno - elektronik altyapılı, arkada çok hoş bi bayan sesi olan bi şarkı. Tarz olarak biraz unidos para la musica ya benziyor. birkaç kez radyoda da dinledim ama ismini alamadım. bulan olursa binlerce rep vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bleeding heart isterim replerimi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 last fme danış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 alkışlıyorum bu kadar az ipucundan doğru şarkıyı buldun ya helal olsun sana repler :) REP REP REP REP REP REP REP REP REP David Vendetta - Bleeding Heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 enjoy the rhythm :) sözler de güzel ya 10 numara şarkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar