Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mekik de yarım mekik de crunch da cart da curt da hiçbir karın hareketi zararlı değil, için rahat olsun.. Onlar fit insanları kıskanan nerdlerin yalanları :) Hatta Tam tersi, karın ve belini güçlendirmezsen fıtık olma riskin daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Scheriff said: bi de beden dersinde bize gösterilen gibi eller boynun arkasında olmamalı göğüsün üstüne çapraz koymak ideal Başlarda koymassan boyna, koyarsan bele vuruyo illa . Kaçışı yok. Biraz acı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Slat said: Mekik de yarım mekik de crunch da cart da curt da hiçbir karın hareketi zararlı değil, için rahat olsun.. Onlar fit insanları kıskanan nerdlerin yalanları :) Bu konuda emin misin? Yoksa varsayarak mı söylüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 acı çekmekten bahsetmiorum ama ben boynuna koyup böle yardımcı olsun diye kafanı boyundan, ellerin yardımıyla kaldırmak boynuna zararlı o yüzden göğüse koymak ideal dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aktiftablet said: sesu said: tamam bu sex konusunu ben açtım şimdi de kapatan ben oliyim lütfen arkadaşlar. sporla beraber nasıl göbek eritiliceğini düzgün bi şekilde konuşalım. zaten gereksizdi sex demem. konunun gidişatını geçtim insan ilişkileri açısından seviyeyi düşüren arkadaşlar var o yüzden kapansın konu. Peki. Bu arada sex kelimesinin Türkçe'dekarşılıkları var, en basitinden seks. sen hala orda mısın, konuyu kapatmamızı isteyen vatandaş. tekrar tekrar açarsan pek seviye kalmıcak ama burda.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Scheriff said: Zebilith said: mekik 30 çalıştırıyosa ip atlamak 1 çalıştırır karın kaslarını. 30 mekik çektiğin sürede 150-200 ip atlarsın tahminen ve inan bana işe yarıyor;) ve ordaki amaç biraz da olsun eğlenceyi artırmaktı daha çok eğlendiğin için daha uzun süre çalışcağnı hesaba katarak konuyu uzatabilirim:) bi de sly dedi ki " @zebilith , bunu 15 yıl basket oynamış 5 yıl koçluk yapmış adama söylüosun lolz." Söylediklerine katılmamak mümkün değil Scheriff. Ancak ben ip atlamak işe yaramıyor demedim ki.. ayrıca söylediğim doğrudur mekik 30 çalıştırıyorsa karın kaslarını ip atlamak 1 çalıştırıyor. Yalnızca ip atlayarak baklavaları ortaya çıkaramayacağınızı göz önünde bulundurmanız gerek arkadaşlar. Teşekkür ederim. @Sly , Evet ona söylüyorum lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 göbeği olmayanlar baklavaları zor çıkarıo göbeği olanlar biraz daha sabretsin zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sex dolayli yoldan gobek eritir. Sexe giden yolda erkekin girdigi tripler, kasinti hareketler falan kaslari calistirir. Dik durmalar, o gobegi iceri cekmeler... Diger yandan `aaa bu gobekle devam edersem...` dusuncesine dusecek olan gobekli erkek kendisinden kurtulmak icin cabaya girer ve `sex` yine bir gobek eritici olur farkettirmeden. Lakin sex eylemi tek basina gobek eritmez. Kalori yakar delilercesine ama o ictiginiz biralarin izlerini keyif alarak vucudunuzdan atmaniz mumkun degil. Gobeksiz olmanin en `guzel` yolu duzenli olarak bir spor yapmaktir. Abuk bir spor da olsa en azindan isinma surecindeki hareketleriniz `gobek` sahibi olmanizi gayet guzel engeller.[Baklavalarima flaslar patlasin demediginizi varsayiyorum.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Herkesin içindeki Arnold ortaya çıktı birden, baklavalara gel üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Spidee said: Bu konuda emin misin? Yoksa varsayarak mı söylüyorsun? Yoo eminim :) Çalışmadan önce ısınma yapıp, salondaki hatunlara hava yapmak için denyo denyo hareketler yapılmazsa bir insanın karın çalışırken kendini sakatlaması imkansız gibi birşey.. En fazla kas ağrısı çekersin (öksürürken bile şekilden şekilde girersin) ama o da doğal birşey zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sly: " baklava diyet + spor yapmadan sadece seks ile olacak iş değil tabi. ben aynı zamanda aktif spor yaparken diyorum, günde 1 kere sevişip göbek eriten varsa yanına padawan olurum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben mekiklerimle ve sağlıklı beslenmemle mutluyum. Karın kaslarım biraz ağrıyor ama, etkili olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 haziran sonuna doğru bi tutorial koyarım "nasıl miğde yapılır" diye. tam çıksın baklavalar şöyle bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 baklava için spor salonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hayır güllüoğluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bir eleman vardı, 4 sene boyunca body yapıp her ay fotoğrafını çekmişti. Kilolu çökük omuzlu adam 4 sene sonunda terminatöre benziyordu. Var mı hatırlayan? Topici de vardı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 OF OKURKEN YORULDUM HERKES BİŞEY SALLAMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yazmadim da nasil ergenlige girdigimden beri gunde 5 farkli hatunla seks yapiyor olmamin gobek eritip, baklava kaslar yaptigini. Niye boyle diyorsun ki? =[ dipnot : yalan bu tabii, hic gobegim olmadi. gerisi dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Uzun zaman önce evde başlık açmıştım ben evde body teknıklerı dıye yardım ıstemıstım tık gelmemıstı. Mekık ıle erıyor gobek canlı sahıt benım ama azım edıceksın 2 ayda anca toparlıyorsun oda hatların cızgılerı ıle baslıyor. mekık ve leg up down kolay gelsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yapacaksın hergün düzenli. hatta direkt video veriyorum, orda yapılanları 1 ay yap taş gibi olursun fdssd. arkaya da ver gonna fly now, eye of the tiger falan. bitti göbek falan işte fsd aha video; http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=5656707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ha bir de adrian bulucan tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mekik karın eritmez.3 ay fitness yaptım karnıma balyozla vursan işlemez ama normal dururken göbek gözüküyo.onun için düzenli koşucan bisiklet yapıcan araya da mekik sıkıştırcan o zaman düzelir.bi nevi rejim yapcan yani.hergün su iç koş vs 1 aya erir hafiften. mekikle de karın erir de günde 1k yapcan anca öyle lsdfğç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aferin batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cons said: OF OKURKEN YORULDUM HERKES BİŞEY SALLAMIŞ except me B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Boy kilo oranın çok dengesiz değilse. Sadece diyet yaparakta eritirsin. Zaten diyete dikkat etmez isen istediğin kadar spor yap zayıflayamassın, yada yavaş zayıflarsın. Bu işin temeli beslenmedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar