Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göbek nasıl eritilir?

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
sesu said:
tamam bu sex konusunu ben açtım şimdi de kapatan ben oliyim lütfen arkadaşlar. sporla beraber nasıl göbek eritiliceğini düzgün bi şekilde konuşalım. zaten gereksizdi sex demem. konunun gidişatını geçtim insan ilişkileri açısından seviyeyi düşüren arkadaşlar var o yüzden kapansın konu.

Peki.

Bu arada sex kelimesinin Türkçe'dekarşılıkları var, en basitinden seks.

sen hala orda mısın, konuyu kapatmamızı isteyen vatandaş. tekrar tekrar açarsan pek seviye kalmıcak ama burda.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
Zebilith said:
mekik 30 çalıştırıyosa ip atlamak 1 çalıştırır karın kaslarını.

30 mekik çektiğin sürede 150-200 ip atlarsın tahminen ve inan bana işe yarıyor;)
ve ordaki amaç biraz da olsun eğlenceyi artırmaktı daha çok eğlendiğin için daha uzun süre çalışcağnı hesaba katarak konuyu uzatabilirim:)

bi de sly dedi ki "
@zebilith , bunu 15 yıl basket oynamış 5 yıl koçluk yapmış adama söylüosun lolz."

Söylediklerine katılmamak mümkün değil Scheriff. Ancak ben ip atlamak işe yaramıyor demedim ki.. ayrıca söylediğim doğrudur mekik 30 çalıştırıyorsa karın kaslarını ip atlamak 1 çalıştırıyor. Yalnızca ip atlayarak baklavaları ortaya çıkaramayacağınızı göz önünde bulundurmanız gerek arkadaşlar.

Teşekkür ederim.

@Sly , Evet ona söylüyorum lol :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sex dolayli yoldan gobek eritir. Sexe giden yolda erkekin girdigi tripler, kasinti hareketler falan kaslari calistirir. Dik durmalar, o gobegi iceri cekmeler...
Diger yandan `aaa bu gobekle devam edersem...` dusuncesine dusecek olan gobekli erkek kendisinden kurtulmak icin cabaya girer ve `sex` yine bir gobek eritici olur farkettirmeden.
Lakin sex eylemi tek basina gobek eritmez. Kalori yakar delilercesine ama o ictiginiz biralarin izlerini keyif alarak vucudunuzdan atmaniz mumkun degil.

Gobeksiz olmanin en `guzel` yolu duzenli olarak bir spor yapmaktir. Abuk bir spor da olsa en azindan isinma surecindeki hareketleriniz `gobek` sahibi olmanizi gayet guzel engeller.[Baklavalarima flaslar patlasin demediginizi varsayiyorum.]
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:
Bu konuda emin misin? Yoksa varsayarak mı söylüyorsun?

Yoo eminim :) Çalışmadan önce ısınma yapıp, salondaki hatunlara hava yapmak için denyo denyo hareketler yapılmazsa bir insanın karın çalışırken kendini sakatlaması imkansız gibi birşey.. En fazla kas ağrısı çekersin (öksürürken bile şekilden şekilde girersin) ama o da doğal birşey zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zaman önce evde başlık açmıştım ben evde body teknıklerı dıye yardım ıstemıstım tık gelmemıstı.

Mekık ıle erıyor gobek canlı sahıt benım ama azım edıceksın 2 ayda anca toparlıyorsun oda hatların cızgılerı ıle baslıyor.

mekık ve leg up down kolay gelsın.
Sosyal ağlarda paylaş

yapacaksın hergün düzenli.

hatta direkt video veriyorum, orda yapılanları 1 ay yap taş gibi olursun fdssd. arkaya da ver gonna fly now, eye of the tiger falan. bitti göbek falan işte fsd

aha video; http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=5656707
Sosyal ağlarda paylaş

mekik karın eritmez.3 ay fitness yaptım karnıma balyozla vursan işlemez ama normal dururken göbek gözüküyo.onun için düzenli koşucan bisiklet yapıcan araya da mekik sıkıştırcan o zaman düzelir.bi nevi rejim yapcan yani.hergün su iç koş vs 1 aya erir hafiften.

mekikle de karın erir de günde 1k yapcan anca öyle lsdfğç
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...