Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben müziğe bakıyorum dediğim gibi, adamların müzikleri kötü değil çok iyi değil decent seviyede bi müzikleri var. o kadar. geymiş anime saçlıymış, kız gibiymiş, ağda yapiomuş sallamiorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 memesi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 solistin resimlerine bakıp masturbasyon yapan erkek tanıdıgım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Zheld said: solistin resimlerine bakıp masturbasyon yapan erkek tanıdıgım var İkzun sanırım o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 zunu erkek arkadaş olarak görmüyorum kankülatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kimi erkek arkadaş olarak görüyosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 arkadaş lan sevgili değil ne hanzosun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yine kahvehaneye cevirmesek topici super olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zheld said: zunu erkek arkadaş olarak görmüyorum kankülatör beni görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Zheld said: solistin resimlerine bakıp masturbasyon yapan erkek tanıdıgım var bu muhabbet biyerden tanıdık geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o değilde grubun şarkıları güzel lan dinledim biraz tipler de fena değil aslında yeni opeth olabilirler ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Tiplere fena değil diyeni dövüyorlar çarşıda çevirip. Sadece Moonsoon mudur nedir, o şarkılarını dinledim. Hoşdu. Ama tipler çok kötü, çok kötü. Msnimde T_o_k_i_o_h_o_t_e_l(sayısayı)@......com diye msni olan kız var =((. Kötü lan. Emo kız; (yılışık smiley). Siliyorum. Selam yazdıkça ekliyorum. Sonra yine siliyorum. Engellemek istemiyorum da. ''Bakarsın canım sıkılır yazarım'' mantalitesi ile hareket ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 "tomla ol hayatını yaşa" mı ne vardı nick olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ölmüştü bir ara bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Thaumiel said: Tiplere fena değil diyeni dövüyorlar çarşıda çevirip. Sadece Moonsoon mudur nedir, o şarkılarını dinledim. Hoşdu. Ama tipler çok kötü, çok kötü. Msnimde T_o_k_i_o_h_o_t_e_l(sayısayı)@......com diye msni olan kız var =((. Kötü lan. Emo kız; (yılışık smiley). Siliyorum. Selam yazdıkça ekliyorum. Sonra yine siliyorum. Engellemek istemiyorum da. ''Bakarsın canım sıkılır yazarım'' mantalitesi ile hareket ediyorum. doğru bi mantalite ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 direk yazsana bende ekliyim pirayvisi falanda deme duvarlara falan yazıyomus kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fatoş hop ister bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar