Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben müziğe bakıyorum dediğim gibi, adamların müzikleri kötü değil çok iyi değil decent seviyede bi müzikleri var. o kadar. geymiş anime saçlıymış, kız gibiymiş, ağda yapiomuş sallamiorum o kadar.
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 solistin resimlerine bakıp masturbasyon yapan erkek tanıdıgım var
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Zheld said: solistin resimlerine bakıp masturbasyon yapan erkek tanıdıgım var İkzun sanırım o ?
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 zunu erkek arkadaş olarak görmüyorum kankülatör
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kimi erkek arkadaş olarak görüyosun sdfs
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 arkadaş lan sevgili değil ne hanzosun yahu
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yine kahvehaneye cevirmesek topici super olacak
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zheld said: zunu erkek arkadaş olarak görmüyorum kankülatör beni görüyor.
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Zheld said: solistin resimlerine bakıp masturbasyon yapan erkek tanıdıgım var bu muhabbet biyerden tanıdık geldi :D
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o değilde grubun şarkıları güzel lan dinledim biraz tipler de fena değil aslında yeni opeth olabilirler ilerde
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Tiplere fena değil diyeni dövüyorlar çarşıda çevirip. Sadece Moonsoon mudur nedir, o şarkılarını dinledim. Hoşdu. Ama tipler çok kötü, çok kötü. Msnimde T_o_k_i_o_h_o_t_e_l(sayısayı)@......com diye msni olan kız var =((. Kötü lan. Emo kız; (yılışık smiley). Siliyorum. Selam yazdıkça ekliyorum. Sonra yine siliyorum. Engellemek istemiyorum da. ''Bakarsın canım sıkılır yazarım'' mantalitesi ile hareket ediyorum.
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 "tomla ol hayatını yaşa" mı ne vardı nick olarak.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Thaumiel said: Tiplere fena değil diyeni dövüyorlar çarşıda çevirip. Sadece Moonsoon mudur nedir, o şarkılarını dinledim. Hoşdu. Ama tipler çok kötü, çok kötü. Msnimde T_o_k_i_o_h_o_t_e_l(sayısayı)@......com diye msni olan kız var =((. Kötü lan. Emo kız; (yılışık smiley). Siliyorum. Selam yazdıkça ekliyorum. Sonra yine siliyorum. Engellemek istemiyorum da. ''Bakarsın canım sıkılır yazarım'' mantalitesi ile hareket ediyorum. doğru bi mantalite ^_^
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 direk yazsana bende ekliyim pirayvisi falanda deme duvarlara falan yazıyomus kendisi
Öne çıkan mesajlar