Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Topaç kapıştırmak hangi zihniyetin ürünüdür onu da anlamış değilim zaten, Bide bu topaçı kazanan çocuk 'nihaha döndürdüm topacı kapattım manitaları' tarzında salak bi poz kesme durumuna girerdi iyice sinirlenirdim.:X Not: Beyblade ile Digimonu sevmiyoruz! Pokemon ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 fenris said: FMA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .AAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Elfen Lied güzel bir meme/kan animesidir ama, hakkını yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Alexi_Septimus said: fenris said: FMA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .AAAAA. yaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 fenris said: evangelion,FMA umarım FMA ve Evangelion'u insanı üzüntüye veya depresyona soktuğu için "keşke izlemeseydim" listesine koymuşsundur. yoksa bunlara bile "rezalet" diyenler olduysa, az sonra Akira, Cowboy Bebop, Spirited Away veya Ghost In The Shell gibi klasikleri de kötülüyecek birileri çıkacak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evangelion coooook *meeh* bi anime o derece meh ki keşke daha kötü olsaydıda en azından kötü olmsıyla eğlenebilseydim dedim ben izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Lucky Star da çok boş, anlamsız, otaku fanservice dolu bir anime. Çok gereksiz, keşke yapılmasaydı, keşke çizilmeseydi dediğim birşey ama gel görki onu sevenler de var. Saygı göstermek lazım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kongelsia yı keşke izlemeseydim çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 onu ben de hic sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bone said: fenris said: evangelion,FMA umarım FMA ve Evangelion'u insanı üzüntüye veya depresyona soktuğu için "keşke izlemeseydim" listesine koymuşsundur. yoksa bunlara bile "rezalet" diyenler olduysa, az sonra Akira, Cowboy Bebop, Spirited Away veya Ghost In The Shell gibi klasikleri de kötülüyecek birileri çıkacak diye korkuyorum. ben neyi kötüledim veya rezalet dedim? ben beğenmedim dedim sadece. Kaede said: Lucky Star da çok boş, anlamsız, otaku fanservice dolu bir anime. Çok gereksiz, keşke yapılmasaydı, keşke çizilmeseydi dediğim birşey ama gel görki onu sevenler de var. Saygı göstermek lazım :> ben severim LS ı :3 bu arada söyliyim ben pek animeye gönül vermiş bi insan değilim. yani çoğu "animeci" geçinenden daha çok anime seyretmişimdir belki ama hep otlakçılıktan (çoğunlukla kaede den). kendim uğraşıp indirdiğim bi tek genshiken vardır. şurda iki tane daha sevmediğim anime söylesem linç ederler beni :P bu arada ben başkası benim sevdiğim bişeyi yazınca (NHK mesela veya başka bi başlıkta champloo) ben "adamın zevkidir" deyip geçiyorum; ben yazınca niye olay oluyo? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 elfen lied: evet topikteki bütün görüşlere katıldım bununla alakalı. gerçek bir anime fanı falan diilim seyrettiğim anime sayısıda 11 tane falan. seyrettiklerimin içinde en kötüsü buydu appleseed: sevmiyorum mecha. sevemedim sevemicem iğrenç vakit kaybı bişiyidi bana göre code geass: (işte burda kan çıkar) muhteşem fanları olduğunu falan biliyorum fakat 5 bölüm seyredip bana göre değil diyip sildim bütün ilk sezonu. (hayır dana bütün sezonu çekip sonra seyretmiyosun bide buraya gelmiş kötü diyosun biliyorum ama en azından bana göre değil diyeyim) (senarious önermişti sevemeyince hayret etmiştim adamın zevkiyle uyuşuyo baya aslında bugun söyleyince seyredemedim diye ne yap ne et kas seyret dedi yazın tekrar denicem seyretmeyi) bleach: 30 bölüm zorladım kendimi. vakit kaybı olduğunu anlayıp bıraktım bunuda. yok yani bununda çok seveni var alınmayında pfff direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hack -ilkiydi galiba tam hatırlamıyorum- çok kötüydü. Blood ++ da inanılmaz derecede sıkılmıştım. Rumbling Hearts hayata küstürdü. Başladım diye bitirdim. Basilisk ise çok kötüydü. Çok, çok kötüydü. Sevmedim. Sevemedim. Kişilerin formal (türkçesini hatırlayamadım =( ) konuşmaları ise öyle baydı ki. Ha tamam o dönemin Japonyasını falan aktarabilir de beni sarmadı. Naruto'ya verdiğim zamana hala acıyorum. Hala içim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 naruto shippuden i izlemek için verdiğim zamana acıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Neon genesis evangelion ve devil may cry, şimdilik. çok fazla seri de izlemedim ama sonunu zor getirdiklerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Evangelion'ı biraz erken izlemişsin, o yüzden beyenmemiş olabilirsin bence. Biraz ilginç bir animedir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ergo Pırokşi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 evet ilginçti ama şu shinji'nin bunalımları beni de bunalttı özellikle son bölümlerde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kaede said: Ergo Pırokşi :> çok beğendiğim belli oluyor dimi?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Evangelion'nın Rebuild'ı yapılıyor. İlk bölümü çıktı. Bence hoşuna gidecektir. Normal seriden biraz değişik ilerliyor. Bir şans tanı bence. Bana daha çok action, daha az depresyon gibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tamam izlerim madem depresyon yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Riverwind said: naruto shippuden i izlemek için verdiğim zamana acıyorum bende bende naruto yu zorlayarak ilk 30 ksuur bolumune giden zamani ve yaninda seyretmeden once arsivledigim 4-5 dvd i -full seri var anasini atim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Vingthor said: code geass: (işte burda kan çıkar) muhteşem fanları olduğunu falan biliyorum fakat 5 bölüm seyredip bana göre değil diyip sildim bütün ilk sezonu. (hayır dana bütün sezonu çekip sonra seyretmiyosun bide buraya gelmiş kötü diyosun biliyorum ama en azından bana göre değil diyeyim) (senarious önermişti sevemeyince hayret etmiştim adamın zevkiyle uyuşuyo baya aslında bugun söyleyince seyredemedim diye ne yap ne et kas seyret dedi yazın tekrar denicem seyretmeyi) bleach: 30 bölüm zorladım kendimi. vakit kaybı olduğunu anlayıp bıraktım bunuda. yok yani bununda çok seveni var alınmayında pfff direk. bleach : tam yerinde birakmissin, en guzel kisimlar baslarken. 25 kusurden 65 70 lere kadar giden asil seriyi seyretmelisin, eger ki dovuslu, gazli, harika seslendirmeli anime ler seviyorsan. bir kez daha dene derim sansini. Soul Society deki ilk dovusu beyenmezsen zaten seyretme :D Code Geass : bende beyenmiyorum cok, ama takip ediyorum. Cizgiler iyi, hizli gelisen hikaye, heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 butun HAREM kategorisine girenler - cok seyrettim, aglarim giden zamana-, bu kategoriye girip de eglendiren varsa lutfen not edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 draedan said: butun HAREM kategorisine girenler - cok seyrettim, aglarim giden zamana-, bu kategoriye girip de eglendiren varsa lutfen not edin. +666 kankam benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sayonara Zetsubou Sensei de harem animesi sayılıyor. Aynı şeyleri onun için diyenin alnını karışlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar