Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke İzlemeseydim Dedikleriniz

KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

fenris said:
evangelion,FMA

umarım FMA ve Evangelion'u insanı üzüntüye veya depresyona soktuğu için "keşke izlemeseydim" listesine koymuşsundur.

yoksa bunlara bile "rezalet" diyenler olduysa, az sonra Akira, Cowboy Bebop, Spirited Away veya Ghost In The Shell gibi klasikleri de kötülüyecek birileri çıkacak diye korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
fenris said:
evangelion,FMA

umarım FMA ve Evangelion'u insanı üzüntüye veya depresyona soktuğu için "keşke izlemeseydim" listesine koymuşsundur.

yoksa bunlara bile "rezalet" diyenler olduysa, az sonra Akira, Cowboy Bebop, Spirited Away veya Ghost In The Shell gibi klasikleri de kötülüyecek birileri çıkacak diye korkuyorum.

ben neyi kötüledim veya rezalet dedim? ben beğenmedim dedim sadece.

Kaede said:
Lucky Star da çok boş, anlamsız, otaku fanservice dolu bir anime. Çok gereksiz, keşke yapılmasaydı, keşke çizilmeseydi dediğim birşey ama gel görki onu sevenler de var. Saygı göstermek lazım :>

ben severim LS ı :3

bu arada söyliyim ben pek animeye gönül vermiş bi insan değilim. yani çoğu "animeci" geçinenden daha çok anime seyretmişimdir belki ama hep otlakçılıktan (çoğunlukla kaede den). kendim uğraşıp indirdiğim bi tek genshiken vardır. şurda iki tane daha sevmediğim anime söylesem linç ederler beni :P

bu arada ben başkası benim sevdiğim bişeyi yazınca (NHK mesela veya başka bi başlıkta champloo) ben "adamın zevkidir" deyip geçiyorum; ben yazınca niye olay oluyo? :P
Sosyal ağlarda paylaş

elfen lied: evet topikteki bütün görüşlere katıldım bununla alakalı. gerçek bir anime fanı falan diilim seyrettiğim anime sayısıda 11 tane falan. seyrettiklerimin içinde en kötüsü buydu

appleseed: sevmiyorum mecha. sevemedim sevemicem iğrenç vakit kaybı bişiyidi bana göre

code geass: (işte burda kan çıkar) muhteşem fanları olduğunu falan biliyorum fakat 5 bölüm seyredip bana göre değil diyip sildim bütün ilk sezonu. (hayır dana bütün sezonu çekip sonra seyretmiyosun bide buraya gelmiş kötü diyosun biliyorum ama en azından bana göre değil diyeyim) (senarious önermişti sevemeyince hayret etmiştim adamın zevkiyle uyuşuyo baya aslında bugun söyleyince seyredemedim diye ne yap ne et kas seyret dedi yazın tekrar denicem seyretmeyi)

bleach: 30 bölüm zorladım kendimi. vakit kaybı olduğunu anlayıp bıraktım bunuda. yok yani bununda çok seveni var alınmayında pfff direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Hack -ilkiydi galiba tam hatırlamıyorum- çok kötüydü.

Blood ++ da inanılmaz derecede sıkılmıştım.

Rumbling Hearts hayata küstürdü. Başladım diye bitirdim.

Basilisk ise çok kötüydü. Çok, çok kötüydü. Sevmedim. Sevemedim. Kişilerin formal (türkçesini hatırlayamadım =( ) konuşmaları ise öyle baydı ki. Ha tamam o dönemin Japonyasını falan aktarabilir de beni sarmadı.

Naruto'ya verdiğim zamana hala acıyorum. Hala içim yanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

code geass: (işte burda kan çıkar) muhteşem fanları olduğunu falan biliyorum fakat 5 bölüm seyredip bana göre değil diyip sildim bütün ilk sezonu. (hayır dana bütün sezonu çekip sonra seyretmiyosun bide buraya gelmiş kötü diyosun biliyorum ama en azından bana göre değil diyeyim) (senarious önermişti sevemeyince hayret etmiştim adamın zevkiyle uyuşuyo baya aslında bugun söyleyince seyredemedim diye ne yap ne et kas seyret dedi yazın tekrar denicem seyretmeyi)

bleach: 30 bölüm zorladım kendimi. vakit kaybı olduğunu anlayıp bıraktım bunuda. yok yani bununda çok seveni var alınmayında pfff direk.

bleach : tam yerinde birakmissin, en guzel kisimlar baslarken. 25 kusurden 65 70 lere kadar giden asil seriyi seyretmelisin, eger ki dovuslu, gazli, harika seslendirmeli anime ler seviyorsan. bir kez daha dene derim sansini. Soul Society deki ilk dovusu beyenmezsen zaten seyretme :D

Code Geass : bende beyenmiyorum cok, ama takip ediyorum. Cizgiler iyi, hizli gelisen hikaye, heyecan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...