Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

School Rumble San Gakki (3rd Term)

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Thaumiel said:
Başladı mı 3rd Term? AniRena da 25 diye vardı evet ve dedim 2nd term ü heyecan yaratmak için vermişlerdir, indirmemeli.

İngiltere gezisine ne oldu? OVAlar nerede kaldı?

Eri yenir mi?

15 dakikanız var. Süre başlamıştır.

kıullığına 16 dk mesaj atıyorum

Neyse ilk olarak Marathondan önceki tüm arcları atlamış durumdalar ingiltere arcı falan yok o yüzden mangayı okumadan izlemeyin derim.

Bunun dışında neden ismi sangakki 35 olarak çıktığı bir soru işareti. O kadar güzel bölümü atlamış istemiş olamazlar ama o kadar mangadanda fillersız saf 24 bölüm çıkmaz bence.

Umarım sangakki planlanıyordur yoksa ingiltere arcı kaçmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Çizimler sanki ikinci sezondan kötüydü. Neden bir türlü beyenemedim. Fakat 3. sezon baştan gelir herhalde ya. Hani ilk sozunun sonunda bir kaç sahne gösterip diğer bölümde görüşürüz diyorlardı, sonrada kekledik sizi diye oturtuyorlardı. Fakat o bölümler sonra 2. sezonda çıktı. Açıkcası ben yine bir sürpriz bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
demin son bölümü (ikinci yani) izledim, cidden olmamış böyle bir seriye böyle üstünkörü, aceleye getirilmiş bir son. ilk 24'ü çekseler belki o zaman bir mana kazanabilir ama hayalkırıklığı oldu maalesef. aradaki boşluk cidden hissediliyor.

işte böyle 24 dandini amagai tayço/rasengan'la hamur yoğurma filler bölümü hazırlayabilen bir endüstri böyle bir materyali değerlendirmeden bırakıyor. cidden acayip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...