eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yaklasik 3 hafta once arala uye oldum age of conan ce siparis vermek icin. ne zaman oyuna tiklasam siparis edilemez yaziyordu. S.S.S ye girdim ama bu konu hakkinda bi cevap bulamadim. siparis verilemez olayina kendi yorumumu getirdim ve aslinda onun bir nevi pre order oldugu kanisina vardim. ce icin assai yukari 5 ytl verdim ve beklemeye devam ettim. oyun ciktiginda ogrendimki asil siparis verilemez olayi aralin evlere oyunu gondermemesinden kaynaklanmasiymis. aral in forum sitesine girdim ve bu konu hakkinda yazi yazdim. yazi adminler tarafindan denetlendi ve silindi. tam 3 defa bunla karsilastim. ve bu gun mavishop die bisi oldugunu ogrendim(benim cahilliim). ordada oyunun ne normalinden nede ce sinden ellerinde kaldigini gordum... simdi hem aral parami geri vermior hem beni kaile almior hemde ellerim bombos eve donme cabasi icindeim. ne guzel hayallerim vardi turkiyeye donunce ce mi elime alip oyuna baslicaktim ama su anda normalini bile siparis edemiyorum... sizce ne yapmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aga hakların felan vardır, sipariş zımbırtıları felan var ise elinde. ss vs.. firma'ya bir mail atıver, mektupla başvur dilekçe vs.. olmadı, bir avukat ile dava aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 parayi odedigime dair bi mail var elimde... bunu yapan bide kardesim var... oda siparis verdi... ha bu arada mavishopa gelirmi ce tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla orasını bilemem, mavishopa sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 walla mavishopda araldan alio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İlk durağın bura olsun http://www.sikayetvar.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar