KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gece 1 ee iyi güzel içiorz demek bu sanırı m:)
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aga şimdi şöyle oluor ki, lahmacun akabinde alkol olur. e vakit ne zaman uygun olur, o zaman dönülür :D
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben gece o saate kadar duramam.. akşam ayrılmam gerekiyor. arkadaşlarla içme sözümüz var...
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 biri fotograf makinesi getirsin
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aynen onu demek için açtım yopiki temmuz demiş. mutlaka getirsin biri bende yok. gerçi olmadı telefonlarla çekelim
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende var ama ben çok duramıycam dediğim gibi.. biri daha getirirse güzel olur. olmadı ben gidene kdar çekeriz paso
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 16:00 - 16:15 gibi oralardayım. belki bıraz gecıkırım oyalanın bekleyin plz.
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu ne abi. gelmicem, gelicem çok durmıcam, gelirim yalarım filan. o zaman yoldan geçerken birbirimize selam verelim geçelim :D
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 lan bakalım kaç kişi buluşucaz : )
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 fede said: bu ne abi. gelmicem, gelicem çok durmıcam, gelirim yalarım filan. o zaman yoldan geçerken birbirimize selam verelim geçelim :D +rap
ivy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 afiyet olsun size benim yerime de doyun
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben feci doydum gerçekten. güzel buluşmaydı. bol bol güldük. iyi oldu yani. gelmeyenlerin canına değsin :D
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 imba buluşmaydı yaw yine. feci eğlendik. ayrıca lahmacunlar iyi, salata ve tatlı kötüydü.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Şöförüm, otobüsüm, evime kadar bıraktı sağolsun. Kendisine selam ederim. : ) bulusma cidden çok keyifliydi. Once Oz Gaziantep Sofrasında Lahmacunları indirdik mideye, son bahceli El Paso da da biraları sürahi sürahi hemde, kaç sürahi içtik 6 mıydı ? vay a.q. Gelen Patiler : fede baluu lex ( lahmacun sonra gg) +1 çekti arkadaşıyla gelmiş. n-c madmaximus malkor killjoy +1 çekti arkadaşıyla gelmiş. spastik_serce +1 çekti adam arkadası ile gelmiş. Çoook eğlendik, çoook güldük. yeri geldi çoştuk şarkılar söyledik. Yeri geldi, depar attık. Aman yaaaağrabbiii ölüyorum dedik. Ama Eğ-LEn_diiiik !!! Edit : :D Birilerini kesin unuttum ama, artık kusura bakmasınlar : )
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 son resimde kerim resimdeki hayalet olarak rol alıyor. forwardlarsanız kerim çok güzel bişey yapacak
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 heyooooooo ! resimleeeeeeer !!! :D
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yaaaaaaa lahmacun yerkeneler yoook !!!!
Öne çıkan mesajlar