fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 1 gibi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gece 1 ee iyi güzel içiorz demek bu sanırı m:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende bende istiyorum acıktım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aga şimdi şöyle oluor ki, lahmacun akabinde alkol olur. e vakit ne zaman uygun olur, o zaman dönülür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben gece o saate kadar duramam.. akşam ayrılmam gerekiyor. arkadaşlarla içme sözümüz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 biri fotograf makinesi getirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aynen onu demek için açtım yopiki temmuz demiş. mutlaka getirsin biri bende yok. gerçi olmadı telefonlarla çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende var ama ben çok duramıycam dediğim gibi.. biri daha getirirse güzel olur. olmadı ben gidene kdar çekeriz paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gelicem bende çok durmucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gelmiyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 16:00 - 16:15 gibi oralardayım. belki bıraz gecıkırım oyalanın bekleyin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu ne abi. gelmicem, gelicem çok durmıcam, gelirim yalarım filan. o zaman yoldan geçerken birbirimize selam verelim geçelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 lan bakalım kaç kişi buluşucaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 fede said: bu ne abi. gelmicem, gelicem çok durmıcam, gelirim yalarım filan. o zaman yoldan geçerken birbirimize selam verelim geçelim :D +rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 afiyet olsun size benim yerime de doyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben feci doydum gerçekten. güzel buluşmaydı. bol bol güldük. iyi oldu yani. gelmeyenlerin canına değsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 imba buluşmaydı yaw yine. feci eğlendik. ayrıca lahmacunlar iyi, salata ve tatlı kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 iyiydi evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Şöförüm, otobüsüm, evime kadar bıraktı sağolsun. Kendisine selam ederim. : ) bulusma cidden çok keyifliydi. Once Oz Gaziantep Sofrasında Lahmacunları indirdik mideye, son bahceli El Paso da da biraları sürahi sürahi hemde, kaç sürahi içtik 6 mıydı ? vay a.q. Gelen Patiler : fede baluu lex ( lahmacun sonra gg) +1 çekti arkadaşıyla gelmiş. n-c madmaximus malkor killjoy +1 çekti arkadaşıyla gelmiş. spastik_serce +1 çekti adam arkadası ile gelmiş. Çoook eğlendik, çoook güldük. yeri geldi çoştuk şarkılar söyledik. Yeri geldi, depar attık. Aman yaaaağrabbiii ölüyorum dedik. Ama Eğ-LEn_diiiik !!! Edit : :D Birilerini kesin unuttum ama, artık kusura bakmasınlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hani abi resimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 operde ve ensi de resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 son resimde kerim resimdeki hayalet olarak rol alıyor. forwardlarsanız kerim çok güzel bişey yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 heyooooooo ! resimleeeeeeer !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yaaaaaaa lahmacun yerkeneler yoook !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar