kabuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 beni bi de n-c yi de ekle o da gelcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 serce lexius laraken fede ginaly killjoy baluu madmaximus n-c kabuk yok mu arttıran ? Edit : spastik allah belanı maksimus ne lan : ) jsdkhgshdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tşk baluu birileri beni adamdan sayıcak mı diye merak etmeye başlamıştım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aboov harbiden buluşuyok mu* ben de varım sfdsgfs koşul: umarım o gün birisi görüşmeye falan çağırmaz.. beni de ekleyin listeye anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 serce lexius laraken fede ginaly killjoy baluu madmaximus n-c kabuk oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evden alıp geri bırakırsanız gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Baluu said: 6 haziran cuma 14:00 serce lexius laraken fede ginaly killjoy baluu madmaximus n-c kabuk oper 2 gün kalmış dgfsdg. nasıl evden alıp eve bırakmak :S yel alsın ağzından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben gelirim büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 süper o zmn, 1 gün kadar kaldı, herkes bi teyit etsin bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 beyler antalyadayım ben, yol paramı toplayın geleyim sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 laraken i gördüm ben sanrım gecen gün tunalı caddesinin arka sokagında kaptırmıs gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 harbi lareken nerde ya. hiç ses vermiyo. sen de geliyon mu fistan buluşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gelsin tabi, güzel olur. Cana cepten alo deriz, yrn olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ne zaman buluscaksınız okumadım ben ama gelebilirim neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bu cuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Lahmacuncu problemimiz de var bizim, nerede yiyeceğimize bir karar verelim : ) Fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hosta piknik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben hosta piknikte hiç lahmacun yemedim aga, nasıl ki ? böyle aspava tarzı bi yer daha şükela olur gibi sanki, ama yer bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 harbi lahmacun bulusması yapıyosunuz siz simdi ama gelirim lahmacuncuya gideriz sonra orda ben kebap yicem diyip sipariş veren olursa dayagı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hosta ne abi şaka dedim ben. hostayı salla. buluşalım da illaki iyi bi lahmacuncu bilen çıkar. bi de evet kebap değil, lahmacun olsun. bi herkes nasıl yiyo görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bence de dayak yer : ) bildiğimiz lahmacun buluşması ya işte, yok kebap felan. Herkes lahğmacun yicek. Edit : hah ben de kırmayım seni fatihdir candır diyerek yumuşak yazmaya çalıştım mesajı. Esasen : manyak mısın olm hostada lahmacun mu yenir diyecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abi harbiden iyi bir lahmacuncu da bulmamız laızm. larakyen ankaradaysa getiririz onuda. fistanda gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abi birde edit yapmıycam. çünkü lahmacun, adana bu gibi konular önemli. geçen hostada az daha adanadan soguyordum lanet olsun. ama lahmacunlar iyiye benziyor yemedim. iyi lahmacun yiyelimki güne iyi devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar