Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 temmuz sen gel, biz buluşuruz her türlü zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben yokum sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 canim nasil lahmacun cekti off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 zohaha. iç hazırlada orada pizzacının bırınde yaptırt euhea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sınavlarım olmasa gelirdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 abi erteleyelim. temmuz ve semihte gelsin. 4-5-6-7 haziran, hatta 7 haziran yapıp maçıda birlikte izleyebiliriz. maç kaçında ayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ankara'da topic ile buluşulmuyor yahu. En güzeli telefon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 doğan gel perşembe kafeye izleriz euhaahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Beyler bi buluşalım bu perşembe sonra yine yaparız yaw. ama kararlaştıralm önce ne yapacağımızı ona göre kendimi ayarlayacağım.. -saat 3:00 : buluşma yerinde buluşma -saat 3:30 : lahmacun yeme yerinde lahmacun yeme -saat 5:00 : bi kafeye akma kararı çıkar.. yola çıkılır. -saat 8:00 : ayrılan ayrılır geri kalanlar ortama bakar severlerse kalırlar.. bunun gibi bişey yapalım.. baluu sen ayarlayıver en açmışsın başlıığı bu sadece örnek 'tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Lahmacun buluşmasıyla sürekli lahmacun yenmeli bence.Paket falan yaptırın gideceğiniz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 abi o zaman bulusalım perşembe 2 gibi, 7-8 e kadar durabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 3:30 okuldan çıkıorm 4 gibi kızılayda olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yalan oldu bile olm bu buluşma : ) Başka sefere inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 her zaman yalan olur zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben yokum diye yalan oldu tek aciklamasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 temmuzda gelmiştir,semihte burda 4 haziran çarşamda yada 6 haziran cuma diyorum. yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 4 ü de 6 sı da çok iyi olur gençler. N-c ve hatta gelmek isterse quib u da alır gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cuma değil de çarşamba uyar bana.. bende kingpin i ayarlayamaya çalışrm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben her türlü gelirim babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 6 haziran cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cumaa olmaz.. başka planlarım oluo. çarş yapalım işte. iş okul çıkışı ya da uykudan kalkış saatine uyan bişe olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yaw yapak işte 4 ünde yapak hacı. temmuz gece katıl ulan. kçında yapak kararlaştırın. önceki gibi sessiz kalınacaksa tarih yazar 3-5 kişi buluşurum abi ben söyleyim artık kim gelirse. yazsın herkez birşeyer gelicek arkadşalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tmm 4ü mü 6sı mı bi karar verelim. kesinleştirelim dönmeyelim sözümüzden ona göre planlayacağım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 6 haziran cuma 14:00 o zaman gelenler serce lexius laraken fede ginaly killjoy baluu madmaksimus varmı başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar