ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Baluu said: belki de deniz kilo alıyordur N-c said: onur sen bu yazıyı okurken ben bol tereyağlı bol soslu iskenderimi yiiyor olcam ehe sevgiler adam bişi biliyomuş da söylüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 e yani :D buarada denizcim burda iskender var,hemde bi iskender söylediğinde,türkiyedekinin 2-2.5 katı falan büyüklüğünde devasa boyutlarda bişey geliyo,3/1'ini falan yiyebiliyosun anca.Dönerde var,kebap konusunda oldukça zengin hatta.Türk usulü beğenmedinmi gidip lübnan usulü falan yiyosun,daha bi güzel şeyler var.Lahmacun yok ama şöyle acılı macılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 abi lahmacun yapmaya bişey yok ki ? al hamucu aç mazemesini koy pişir yani ufak çaplı bi fırının varsa 30 dakkalık iş. daha lezzetli gelir hem kendi yaptığın evet ayrıca yurt dışı dönerleri pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hatta olmazsa evde hazırlayalım malzemesinide,özarzum pide salonu'na verip orda yaptıralım pideleri,olmazsa hanıma söyleyimde öğrensin.En olmadı mikrodalgaya atarım kuruyana kadar pişiririm.Hayal gücüne ve hayal gücüme hayran kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 aga benimki hayal gücü değil ki ? hiç mi evde pizza yapmadın küçükken dr öetker in ? :P sadece hamuru daha ince açıcaksın. yemek yapma meziyetin yoksa hayal gücü olur tabi sddfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eralp, hangi yolda ilerliyorsun bilmiyorum ama. Un ve su + maya felan oranlarını vs.. tutturmak gerçekten meziyettir. Onu geçtim, o hamuru bir de açması var. Yoksa açılmış hamur üzeri malzemeyi, inan ben de alır atabilirim fırına yani. bi de hanım işi bunlar, erkek adamın işi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 erkek adam lahmacunun dışarda yer lan. varsa karısı karıya yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hanım anlasa yaptırıcam zatende lahmacun döner falan,engüzel meksika yemeği yapıyo oda hergün yenmiyo acı acı,malum çıkarması güç oluyo :D eralp ne açması ne pizzası evde,ben küçükken dışardan eve girmezdimki,bide anneannem çok kızardı bişey açarlarken,börek mörek yaparken falan yanaştırmazdı beni "mundar edicen git şurdan" diye,annamam ben o işlerden hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 zaten kingpin kardeş de anlamıyordur umarım. yoksa anneanne ile beraber hamur açan bir kingpin ? hem de o saçlar ile .. hayali bile yeterli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Baluu said: eralp, hangi yolda ilerliyorsun bilmiyorum ama. Un ve su + maya felan oranlarını vs.. tutturmak gerçekten meziyettir. Onu geçtim, o hamuru bir de açması var. Yoksa açılmış hamur üzeri malzemeyi, inan ben de alır atabilirim fırına yani. bi de hanım işi bunlar, erkek adamın işi olmaz. aga çok safsınız harbiden. hiç bi yolda ilerlediğim yok. tek başıma yaşıyorum. universite de okuyorum.(yarışmacı arkadaşlara başarılar sdfds) haliyle kendi yemeğimi de kendim yapıyorum. nasıl bir ön yargı ise erkek adam yemek yapmaz diye dünyanın en iyi aşçıları erkek mi yoksa ben mi algıda seçicilik yaşıyorum? çok kral salata yaparım, çoban özellikle semih bilir :P kısacası ne zaman yalnız ve aç kalırsınız, isteseniz de istemeseniz de öğrenirsiniz yemek yapmayı. daha uygun bi tabir var da burda yazmiyim, hayal etmişsindir doğan artık dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ERALP KIZLARI TAVLAMAK İÇİN REKLAM YAPARKEN FORUMU AMAÇLARINA ALET ETME asdjgaskjfsahl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 konudan uzaklaşma, kendi lahmacununu kendin yap dfdsgfhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aga bende kral yemek yaparım yiyen bilir elde - zamanda imkan varken döktürürm ha bide kafam iyiyse XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kafan iyiyse kesin zehirleniriz falan aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Biz de yalnız yaşadık biz de kendi yemeğimizi kendimiz yaptık da oturup hamur açmadık. Yeme bizi şimdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fırın seni çağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 valla hanım işteyken beni burda fırın mırın çağırmıyo.beni direk ateş çağırıyo,giriyorum burger king'e hem ucuz,hemde doyumsuz lezzet(tabi arada bir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Baluu said: Biz de yalnız yaşadık biz de kendi yemeğimizi kendimiz yaptık da oturup hamur açmadık. Yeme bizi şimdi : ) geçicen sen o bizde yaptık bizde ettik ayaklarını kıvırma şimdi dansöz gibi baluu, yakışıyor mu senin gibi adama dfds. hamur açmak hanım işi olsaydı bütün italyan aşçıları kadın olurdu. zira herifler paso pizza açıyorlar lol. biraz sağlıklı düşün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 şimdi balunun savunması geliyo; "belçikada ekmek fırını vardıda bizmi çalışmadık" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Valla aga ne yalan söyliyim şimdi, Fıranda tavuk isterim, yaparım eywallah. Ne bilim mangal felan efsane bişiler hazırlamak istersin gene eywallah. Ama hiç lan ben bi pizza yapayım demedim. Aradım pizza hot'i istedim pizzamı. Et yemek istedim ama domuz değil, bir dünya türk dükkanı var efsane çalışıyorlar onlara gittim yedim. Karnıyarık dersin, yaparım eywallah. Abi mantı yapmam, hingal yapmam. Yok yani ben yapmam. Benim fikrimce de kadın işidir. Ama sen bana şeflerden ahçılardan bahsediyorsun. O zaman iş mesleğe girer. Mesleğin iyisi kötüsü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hehe hayır sen diyorsun ki erkek adamın hamur işi ile işi olmaz bende diyorum sana o zaman aşçılar neden erkek ? sen diyorsun meslek ben diyorum ankara sen anlıyorsun ? herneyse keselim muhabbeti burda post kasmayalım bence sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lan ne buluşmaymış. lahmacun şahane buluşma bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok abi yurt dışında ayran da yok. marketten yoğurt alıp ayran yapma sakın. hanım işi bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nıahahaha,nah yok canım.paket paket satılıyo ayran burda.hele rinkeby diye biyer var,orda zaten yabancı yaşamıyo,sokakta "ne bahıyon la" diye türkler falan var :D orda bakkallarda türkiyede satın alabileceğin hemen hemen herşey var.Onuda geçtim,süpermarketler ayrıca mesela bi türk köşesi,yunan köşesi,uzak doğu köşesi falan yapıyolar.Hep o ülkelerden gelen şeyler var.Pınarın malzemeleri falan satılıyo,ülker mülker gülbahçem reçel falan diye alakasız şeyler var ama var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar