Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lahmacun Buluşması [ Ankara ]

Baluu

Öne çıkan mesajlar

e yani :D

buarada denizcim burda iskender var,hemde bi iskender söylediğinde,türkiyedekinin 2-2.5 katı falan büyüklüğünde devasa boyutlarda bişey geliyo,3/1'ini falan yiyebiliyosun anca.Dönerde var,kebap konusunda oldukça zengin hatta.Türk usulü beğenmedinmi gidip lübnan usulü falan yiyosun,daha bi güzel şeyler var.Lahmacun yok ama şöyle acılı macılı.
Sosyal ağlarda paylaş

eralp, hangi yolda ilerliyorsun bilmiyorum ama.

Un ve su + maya felan oranlarını vs.. tutturmak gerçekten meziyettir. Onu geçtim, o hamuru bir de açması var. Yoksa açılmış hamur üzeri malzemeyi, inan ben de alır atabilirim fırına yani.

bi de hanım işi bunlar, erkek adamın işi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hanım anlasa yaptırıcam zatende lahmacun döner falan,engüzel meksika yemeği yapıyo oda hergün yenmiyo acı acı,malum çıkarması güç oluyo :D

eralp ne açması ne pizzası evde,ben küçükken dışardan eve girmezdimki,bide anneannem çok kızardı bişey açarlarken,börek mörek yaparken falan yanaştırmazdı beni "mundar edicen git şurdan" diye,annamam ben o işlerden hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
eralp, hangi yolda ilerliyorsun bilmiyorum ama.

Un ve su + maya felan oranlarını vs.. tutturmak gerçekten meziyettir. Onu geçtim, o hamuru bir de açması var. Yoksa açılmış hamur üzeri malzemeyi, inan ben de alır atabilirim fırına yani.

bi de hanım işi bunlar, erkek adamın işi olmaz.

aga çok safsınız harbiden. hiç bi yolda ilerlediğim yok. tek başıma yaşıyorum. universite de okuyorum.(yarışmacı arkadaşlara başarılar sdfds) haliyle kendi yemeğimi de kendim yapıyorum. nasıl bir ön yargı ise erkek adam yemek yapmaz diye dünyanın en iyi aşçıları erkek mi yoksa ben mi algıda seçicilik yaşıyorum? çok kral salata yaparım, çoban özellikle semih bilir :P kısacası ne zaman yalnız ve aç kalırsınız, isteseniz de istemeseniz de öğrenirsiniz yemek yapmayı. daha uygun bi tabir var da burda yazmiyim, hayal etmişsindir doğan artık dfds
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Biz de yalnız yaşadık biz de kendi yemeğimizi kendimiz yaptık da oturup hamur açmadık. Yeme bizi şimdi : )

geçicen sen o bizde yaptık bizde ettik ayaklarını kıvırma şimdi dansöz gibi baluu, yakışıyor mu senin gibi adama dfds. hamur açmak hanım işi olsaydı bütün italyan aşçıları kadın olurdu. zira herifler paso pizza açıyorlar lol. biraz sağlıklı düşün :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla aga ne yalan söyliyim şimdi,

Fıranda tavuk isterim, yaparım eywallah.
Ne bilim mangal felan efsane bişiler hazırlamak istersin gene eywallah.

Ama hiç lan ben bi pizza yapayım demedim. Aradım pizza hot'i istedim pizzamı.

Et yemek istedim ama domuz değil, bir dünya türk dükkanı var efsane çalışıyorlar onlara gittim yedim.

Karnıyarık dersin, yaparım eywallah.

Abi mantı yapmam, hingal yapmam. Yok yani ben yapmam. Benim fikrimce de kadın işidir.

Ama sen bana şeflerden ahçılardan bahsediyorsun. O zaman iş mesleğe girer. Mesleğin iyisi kötüsü olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

nıahahaha,nah yok canım.paket paket satılıyo ayran burda.hele rinkeby diye biyer var,orda zaten yabancı yaşamıyo,sokakta "ne bahıyon la" diye türkler falan var :D orda bakkallarda türkiyede satın alabileceğin hemen hemen herşey var.Onuda geçtim,süpermarketler ayrıca mesela bi türk köşesi,yunan köşesi,uzak doğu köşesi falan yapıyolar.Hep o ülkelerden gelen şeyler var.Pınarın malzemeleri falan satılıyo,ülker mülker gülbahçem reçel falan diye alakasız şeyler var ama var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...