C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Baslık da hersey cok acık bu sorunun cevabını cok merak edıorum.Neden yasıoruz?Yada neden yasamak guzel?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Buradaki fani yaşam bide onu düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Diger ınsanlara var oldugunu kanıtlamak ıcın... Öldugunde dunyada bır ız bırakabılmıs olmak ıcın.. yada sadece yasamak ıcın[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 08 February 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yaşamak güzel çünkü etrafımda beni seven arkadaşlarım war şu ana kadar istediim herşeyi yapabildim annemi seviyorum babamı seviyorum ailemi seviyorum herkesle birlikte.. yaşıyorum çünkü bi amacım var geleceğim için çocuk sahibi olup onların dünya çapında başarılı olduklarını görmeden ölmek istemiyorum benim için yaşayan bi ailem war aşık olduum bi kız war..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aynı ultımada skıll kasıosun kasıosun bırden server kapanıo vede baska bır servera gecmen gerekıo gıbı.Ama uo da oynarken serverın kapanacagını bılmeden kasıoruz.Burda kapanacak neden kasalım kı?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Test[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: C0rrUpT, 08 February 2004 02:57 tarihinde demiş ki: aynı ultımada skıll kasıosun kasıosun bırden server kapanıo vede baska bır servera gecmen gerekıo gıbı.Ama uo da oynarken serverın kapanacagını bılmeden kasıoruz.Burda kapanacak neden kasalım kı? Bunun adı nihizm mıydı neydı dunyadakı hıcbısey ın onemlı olmadıgına ınanmak[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 gelecen, gidecen, takil..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 :P gulumser ama kafasındakı soru ısaretlerı onu cıldırtır[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 uo'da kasıosun güzel oynuosun saygı görüosun zengin oluosun istediini alıosun gral b@bs k3nk oluosun soora ölüosun diyelim.. aynı dünyada da öle madem bi süreliine yaşıosun ve onu yaşamak zorundasın güzel yaşa..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: AMO, 08 February 2004 02:59 tarihinde demiş ki: said: C0rrUpT, 08 February 2004 02:57 tarihinde demiş ki: aynı ultımada skıll kasıosun kasıosun bırden server kapanıo vede baska bır servera gecmen gerekıo gıbı.Ama uo da oynarken serverın kapanacagını bılmeden kasıoruz.Burda kapanacak neden kasalım kı? Bunun adı nihizm mıydı neydı dunyadakı hıcbısey ın onemlı olmadıgına ınanmak Nihilizm.. degersizligi savunan bir dünya görü$ü.. hicbir $ey önemli degildir..[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bi felsefeyi yapıosunuz madem kaynaklarını arastırın nietsche okuyun gidin :p niye yaşıyoruz türümüzü dewam ettirmek için.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 güzel yaklaşım sly... :) ama ben arkamdan dünyaya bi iz bırakmak için yaşıyorum.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Sly-One, 08 February 2004 03:23 tarihinde demiş ki: bi felsefeyi yapıosunuz madem kaynaklarını arastırın nietsche okuyun gidin :p niye yaşıyoruz türümüzü dewam ettirmek için. şahsına konuş =) 6.5 milyar insan var ben üremesem kaç yazar ehah[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 İlla herşeyin bir nedeni olmak mı zorunda. Bazı şeyleri olgu olarak kabul etmek hem işleri daha kolaylaştırı hemde bizi çok daha iyi bir noktaya getirir. Kısaca yaşıyoruz işte ağa, yani niyesinden sanane?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sly çıkmıo nietsche össde uyu bence sen :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Estel_Anorien, 08 February 2004 03:26 tarihinde demiş ki: güzel yaklaşım sly... :) ama ben arkamdan dünyaya bi iz bırakmak için yaşıyorum. git bi yere metal göm üstüne estel yaz kalsın 4000 sene :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Öyle de değil bea... :P[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sonuçta insanların göremeyecekleri birşeyi bıraksam ne olur bırakmasam ne olur. Gömdüğüm metalden insanlara ne.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Herseye kayıtsızmı kalıcaz yanı.Senelerce yanımda oturan adama sen kımsın demekten cekınırsın yanı hll![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: C0rrUpT, 08 February 2004 03:30 tarihinde demiş ki: Herseye kayıtsızmı kalıcaz yanı.Senelerce yanımda oturan adama sen kımsın demekten cekınırsın yanı hll! nassı yani nie çekinesin?? kayıtsız kal demioruz ki :) saydım işte mesela sana 10 tane sebep.. fedaykin kafa yormaya değmez yaşa işte dio.. ya da benim gibi kendine sebep ara.. ben aramıyorum gerçi estel kansere çözüm bul hem kalıcı olursun adın öğretilir hem ben aşk ekfarından akciğer kanseri olcam beni tedavi edersin :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yani anca buyuk isimler kalıyo geleceğe ya bi bilim adamı olacan ya da sallama bi tarih güncesi yazıp gömecen insanlar bulunca olmayan tarihin tek eserini o tarihin tek eseri olarak alıp seni de k1ng yapıcaklar hehe. metal gömersen bi ismin kalır heh. kasaba da olabilir ama o isim. ondan pek anlaşılmaz. üremek için yaşıyoruz. 1 nesil üremesse insanlık die bişi kalmaz. ben üremessem ne olur meselesi deil bu. o sizin hormonlarınıza bağlıdır saygıyla karşılanır :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Güzel bi fikir tabi.. Edebiyat en iyisi..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bende onu soruom nıe cekıneyım kı ?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ksabaya ismini koydurdun gun geldi savaş çıktı burayı fethettiler kasabanın ismni deiştirdiler :) veya allah korusun deprem oldu senin kasaba yerle bir oldu haritadan silindi nolcek :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar