byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 slickers said: o para o personelden çıkıyor büyük ihtimalle çıkmıyor, yani böle firmalada zaten ürünlerin belli kotalara kadar fire vereceği mailet hesapları yaparken katılıyor hesaplara( çalınma, kırılma, kutusunun ezilmesi, tester, vs ) çok abartı drecede kayıp olursa işlerine son verilir stok sayımı sırasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 allah sorar hesabını kardeşş sırlar dünyası gibi o gerikalan parayı o parfümden zehirlenip doktorlara falan ödersin gör bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 öyle değil işte adam firesini hesaplıyor bildirmeden önce bakıyor çok açık çıkmış hep beraber birleşip ödüyorlar bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya dedim ya abartmışlarsa işlerine son verilirr ama kotaya yakınsa kayıp finans direktörü insyatif kullanıp bir kısmını ödetebilir,. arkadaşın başına gelen de çok sık karşılalışan bir durum barkodlar sisteme girilirken yanlış giriliebiliyor, sonuçta binlerce kalemden oluşablir bir kozmetik mağzasında ürünler( ki oluşuyor, bayan kozmetik ürünleri öle ıcık cıcık ki aklını kaybedersin) tabi bir parfümde böle bişeyin olması enteresanmış orasıda ayrı konu. Zaten eğer ürünü alırken orda yazan fiyat 50 ytl olsaydı kasa da aaa biz yanlış yaptık diyemezlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neyse ya birileri çalcak birileri ödeyecek hayat bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 elektirik gibi %25 kaçağı normal kullanıcılar finanse ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adamınbiri said: bikere boynerden davidoff parfüm almıştım 110 milyondu ama ordaki salaklar deodorant olarak geçmişler fişe 50 milyon vermiştim kaçmıştım kapıda bide ötmüştü pardon beyfendi bi dk gelirmisiniz dediler gittim ödedim parasını ama dedim kasadaki bağyanda evet evet ödedi parasını dedi kusura bakmayın makina bozuldu sanırım dediler gönderdiler. yarın git geri ver 60 yetaleyi. euhahua hızlı adımlarla uzaklaştınmı peki ordan sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ziyadesiyle bilinçli bir üye olduğum için yeni topik açmadım. Bana parfüm tavsiyesi lazım. Önceden bunu kullanıyordum. Değişiklik yapmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ayrıca konu garbıçta diye sabun kullan, hacı yağı sür, gül suyuna bandır tarzı troller yapmayın. Ben hepsini demin kendim yaptım, güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dior - fahreneit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 lan dedin alındım cinali. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Sonrasında da sana laflar hazırladım ama yeri burası değil ne yazıkki.. parfüm tavsiyem de Hugo Boss olacak http://www.justascent.co.uk/images/Boss%20by%20Hugo%20Boss%205ml%20(Grey)%20men.jpg onu beğenmezsen elimde çok güzel zeytinyağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 tütsü yak üstünde bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fede said: tütsü yak üstünde bekle bak şimdi... şeker şey seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ehircik ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu arada pasajdan doldurt 80 cl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 80lik 10 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Pasaja gideyim yarın, Viyana Endüstri Mesleğin orda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 en iyi parfüm bende. en pahalısı ve en karizması.markası da o biçim mükemmel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 viyanaa fikirtepe var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kumarhanenin arka sokağında da vehbi abi var. Çok güzel gümrük malı bulunduruyo elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu arada fahreneit 32 değil, sadece fahreneit. çok daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Yazın Deodorant kullanılır ya ne parfümü alla aşkına peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 VinVin mahallesi var. Dazlakların buluşma noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mr_Hand said: bu arada fahreneit 32 değil, sadece fahreneit. çok daha başarılı. aga bunun fiyatıyla ilgili bi bilgin var mı, gioya göre kıyaslarsak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar