Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ilgi cekmeye calisan bir adam bu dindar veya dmeokrat oldugundan filan degil forumda cogunluk "fasist" "elitist" "laikci" gibi gozuktugunden farkli olup tepki cekerek unlenmeye calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 lan ozel msj atıcaktım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 YALANCISINIZ! HEPİNİZ YALANCISINIZ! YALANCILAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bence ordaki "yalancısın" tabiri dile pelesenk olmuş. ortaaam, kanka gibi bişey sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yalancısın fede, yalancısın! Yalan söylemesen artık diyorum? Hep yalan hep dolan. Yalannn!! Yalannn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yalamam. gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu arada becool newdonismiş daha yeni söyledi bana. bissürü kez konuşmuşluğum görüşmüşlüğüm var hakkaten sandığınız gibi dinci minci yobaz bi herif değil artık "sanırım" ları kaldırıyorum. biraz fazla muhalefet sadece. tanısanız çok seversiniz dsgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Emin ol severiz Orçun, emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Hm, o zaman Viktor un teorisi daha bi ağır basıyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Tanisak varya tanisak... Fasizm ornekleri sunacagim. Adam ucmus yine. Eger adam dinci degil ise salak. Bu kadar acik soyluyorum. EDIT: Bak simdi yine bu adam yuzunden Dyna`nin hakli azarini isitecegim. Bu adam ortami bu hale getiriyor. Eger bunu "fazla muhalif" diye yapiyorsa zaten beyinsiz oldugunun artik yuzuncu kanitidir. Obur turlude kanitladi zatende. Amaaaan her sekilde ortami boke den bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 faytonisin soyle efsane bir lafi vardi bana Faytonis said: hangi fikrin ha söylesene hangi fikrin sindirildi yalancı. hangi fikrinin sindirildigini söylemezsen yalancısın. direk imzaya konulur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamı niye analiz ediyosunuz ki? fikirlerini analiz edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Severek izliyoruz faytonisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 fede said: adamı niye analiz ediyosunuz ki? fikirlerini analiz edin bide edebilseler zaten.benim baştan beri derdim o zaten ama onlardan beklenmiyecek bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hem post ta kasmış oluyoruz sayesinde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yalancisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bence kasitli yapiyor siz de oltaya geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sende yalancisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben kimseyi korumuyorum, onu belirteyim de. zaten okumuyorum ben burları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ya ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim zaten yazmam var okumam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sen cok buyuk bir yalancisin ama eger pespese 4 parende atabilirsen yalanci degilsin ha eger atamassan taklar atarim dersende yalancisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ayrıca hepiniz faşistsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yalancinin mumu yassiadaya kadar yanarmis yok lan oyle degildi o galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar