Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sözlükten bakt1m yazm1yor. Not:Bu arada klavyem bozul malasef duzgun yazam1yorum baz1 harfleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=subliminal[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Subliminal : Algılama yada duyumsama eşiğinin altında ; bilinç eşiğinin altında. Liminal : 1) Ancak algılanabilir ; güçlükle sezilebilir veya farkedilebilir. 2) Herhangi bir duyu eşiğiyle ilgili ; özellikle bilinç eşiğiyle ilgili.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bilinc altina hitap eden demek sanırım hatta subliminal messages diye bı olay vardır. ornek olarak fılm karelerının arasına mesela 50-30 karede bır coca cola amblemı koyarlar sen ozlerınle bunu algılıyamassın ama bılınc altın bunu algılar sınemadan cıktıgında coca cola ıcmek ıstersın. Uculım bıraz Mesela her sabah seyredılen popular bir radyo programının jeneregınde Ideolojık bı propaganda var ve subliminal mesajlar helinde....... bu olay bi 40 yil once yasaklandi tabi kim takar yasagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 komplo teorisi: türkiyede tv kanalları bu tarz mesajlar kullanarak insanları tv ye bağımlı hale getiriyor.bu yüzden televizyon izleme yüzdesi türkiyede çok fazla.hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Cuce, 09 February 2004 09:55 tarihinde demiş ki: Bilinc altina hitap eden demek sanırım hatta subliminal messages diye bı olay vardır. ornek olarak fılm karelerının arasına mesela 50-30 karede bır coca cola amblemı koyarlar sen ozlerınle bunu algılıyamassın ama bılınc altın bunu algılar sınemadan cıktıgında coca cola ıcmek ıstersın. Uculım bıraz Mesela her sabah seyredılen popular bir radyo programının jeneregınde Ideolojık bı propaganda var ve subliminal mesajlar helinde....... bu olay bi 40 yil once yasaklandi tabi kim takar yasagi. yahu ben bunu anlamadım gittiğim hiç b filmde göremedim neresine koyuyolar bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ilgımı cektı bu konu bıraz acarmısınız?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: fizban, 09 February 2004 13:30 tarihinde demiş ki: zaten olay da o, beynin algılayamıyo bilinçaltın algılıyo. sen anlasan anlmaı kalmaz zaten. iyide gözümle göremezmiyim o amblemi ? yada amblem deilse nedir o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Göz bir saniyede en fazla 25 kareyi (rakam hatalı olabilir tam hatırlamıyorum) algılayabiliyor gözün gördüğü ama algılayamadığı tüm imgeler bilinçaltına gider.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: SadButcher, 09 February 2004 16:02 tarihinde demiş ki: Göz bir saniyede en fazla 25 kareyi (rakam hatalı olabilir tam hatırlamıyorum) algılayabiliyor gözün gördüğü ama algılayamadığı tüm imgeler bilinçaltına gider. 40 kare olacak :) bişi daha sorucam algıyamıyosa nası bilinç altına gidio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Spekülasyon Psikiyatride Bilinç altı diye bir kavram bile yok.Bunu kim üfürmüş çok merak ediyorum açıkçası.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Senin bahsettiğin bilinç dışıdır herhalde. İşkembeyide sarmısaklı severim. Bilinç üç bölümde incelenir. Bilinç öncesi -bilinç -bilinç dışı . Ruhsal agıtın işleyişi ile ilgili ,Froydun teoremlerinden nereye sıkıştıracaksınız bilinç altını merak ettim.Ben kitaptan konuşuyorum ya sen. Bilinç dışına atılan şeylerle ilgili verdiğin örneklerinde alakası yok.Hele burda yazılan şeylerden çok uzak.Bi daha bak kitaplarına istersen.(tabi psikolojide okuyorsan)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Eh iyi olur aslında işkembe çekti şimdi canım :P Vallaha bu tabirler değişik tercümeden dolayı mı bu hale geliyo yoksa birileri hurafe mi üretiyo bunlardan bende anlamadım.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 peki. Bilinç yakın anlamlıdır :farkında olma durumu deyip. Bilinç dışı olanlar: Bilince çıkması engellenen anılar ve dürtüler... Bilinç öncesi : İstemle bilince gelen anılar ve dürtüler... Bilinç öncesinde neyin saklanacağına zihin karar verir. Freud'un hipotezi altı ana bölümden oluşur. İnsan davranışlarının tümü Bilinç-dışı-öncesi ile açıklanamaz. Ruhsal aygıt ve bölümleri, insanın zihinsel yapısı doğumdan itibaren varolan alt benlikten gelişir. Alt benlik yapısal olarak içinde dürtüleri taşır. Alt benlik tümüyle bilinç dışıdır...... bu böyle gider.... Burda bilinçaltı diye bişey yok. Altbenlik üstbenlik ,bilinçdışı ve öncesi var. Değişik bir harmanla bilinçaltına ulaşabilirsiniz. Bence üfürük kim üfürmüşse bilinçaltı diye bişe, ben onu merak ediyorum.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 orghh![signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ilginç bişeymiş bilmiodum iyi oldu öğrendiğm[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Siamon, 09 February 2004 17:15 tarihinde demiş ki: said: SadButcher, 09 February 2004 16:02 tarihinde demiş ki: Göz bir saniyede en fazla 25 kareyi (rakam hatalı olabilir tam hatırlamıyorum) algılayabiliyor gözün gördüğü ama algılayamadığı tüm imgeler bilinçaltına gider. 40 kare olacak :) bişi daha sorucam algıyamıyosa nası bilinç altına gidio.. 40 kare değil göz saniyede 4 sekme yapar ve normal bi insan dakikada ortalama 60*4=240 kelime okur, senin dediğine göre normal bir insan dk da 2400 kelime okuması gerek bu da sadece çeşitli tekniklerle yapılabilir. (göz en tembel organdır çeşitli egzersizlerle dk daki okuma hızı artırılabilir... konuyla ilgisiz ama ek bilgi wereyim die yazdım..) Sir Lancelot[signature][hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar