Tuor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 divx i mpeg e çevirirken virtualdub dan frameserver açıyorum tmpgenc den video input u vdr dosyası seçebiliyorum fakat audio input u seçemiyorum ne yapmam lazım?[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 neyapmalıyım heeeee[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sesi ayırmak için Streams menüsünden Stream Listi seç. Çıkan pencereden Demux'u tıklayıp isim gir ve AC3 dosyasını kaydet. Virtualdubı kapatmadan HeadAC3 programını çalıştır SOURCE FILE yazan yere tıklayıp az önce Virtualdubta kaydettiğin AC3 dosyasını seçip yükle. DESTINATION FORMATI WAV olarak şeç. DESTINATION FILE' a başka bir isim girmeyi unutma. Starta bas. İşlemin bitince gelen uyarı ekranına OK deyip HEADAC3'ü kapat. WAV dosyanız hazır. Ses bölümünde artık bu dosyaı kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar