ss meselesinde 7 yıl sonunda pes etmiş durumdayım beceremiyoruz, olmuyor olmuyor...
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Invadoria > Fury
Son sahnedeki morph halim pek bi yakışıklı çıkmış. Maşallah allah nazarlardan saklasın:P
Malliza
Uye alimi bir sureligine acilmistir.
Minimum lvl 50 olmak uzere su siniflar acilmistir :
- Guardian , Dark Templar, Conquerer
- Bear Shaman
- Assassin, Ranger
- Necromancer, Demonologist, Herald of Xotli
Basvurular icin :
- www.invadoria.com
- oyun icinden Deneve, Charda, Devo, Revhas
Minimum lvl 50 olmak uzere su siniflar acilmistir :
- Guardian , Dark Templar, Conquerer
- Bear Shaman
- Assassin, Ranger
- Necromancer, Demonologist, Herald of Xotli
Basvurular icin :
- www.invadoria.com
- oyun icinden Deneve, Charda, Devo, Revhas
Guild bizi dispatch etmeyi düşünmeden level kassak iyi olacak =)
>.<
hakkaten valla du ben oyuna gireyim :P gerçi atmazlar beni kıyamazlar :P
3 arkadaş başvuru yapmayı düşünüyoruz 57 assassin 48 bs ve 48 barb olarak mail onayı gelince yaparız başvurumuzu..
hadi jonywayt duygusallık yapma öle imzaya for invadoria koymakla olmaz alalım 3gp plx :P
basladım basladım. 26 oldu 27 ye 2 bar kaldı :D
Beraber devam edelim bende 27yim daha :P
Connals valleyden çıkıcam az kaldı.
Connals valleyden çıkıcam az kaldı.
Guildın durumu ne durumda? Çünkü bir kaç gündür isimleri verilen yetkililere ulaşamıyorum? Acaba millet oyunu bıraktı mı?
Oynuyorlar da yetkililer pek girmiyor gerçekten.
yok sizleri friendliste aldik da biz girdigimizde siz yoksunuz, o yuzden denk gelmiyor :d
-bir de bu bug lar ve paticik in olumsuz yorumlari yeni oyuncularin aoc a gelmesini engelledigi gibi, milleti oyundan sogutuyor, acik acik soylemek lazim bunu-
-bir de bu bug lar ve paticik in olumsuz yorumlari yeni oyuncularin aoc a gelmesini engelledigi gibi, milleti oyundan sogutuyor, acik acik soylemek lazim bunu-
İşin garip tarafı: Herkes healer arar, Invadoria'da healer fazlalığı var. POM ve TOS istemiyorlar o derece.. :D
Valla ben instance'a adam ararken her zaman healer eksik oluyor (Fury'de).
Mirage, Hocam hani sen birleşme falan için konuşmuştun. Ne oldu sonucu? Kaç gündür oyunada girmiyorsun. İşin kötü kısmı bizim guilddan kimsede girmiyor, bayıldım tek başıma..
ben siteden başvurdumda herhalde POM fazlalığı var olumlu yada olumsuz bir cevap verilmedi
şimdilik solo level almaya dewam :)
şimdilik solo level almaya dewam :)
Öne çıkan mesajlar