razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Absolut said: PvP Xp açılmayacak bence. Veya belli alanlarda olabilecek sadece. bence açılacak ve full olacak.. Kan gövdeyi götürecek.. yoksa pve serverdan pek farkı kalmazdı.. Now we sound the bells of war..
callawey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Benide alın bari guilde :) diğer tarafda referansla oyuncu alıyoruz demişsiniz, şimdi benim tanıdığım kimler var kimler yok bilmiyorum o yüzden içinizde eski oyunlardan beni tanıyan ya da hatırlayan birileri mutlaka vardır sanırım bi referans olun be abi :)
mobi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Oha satısa bak adi kelewey Ben mi kimim? CVP: Seni jedi yapan masterın
Alpgiray Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Tüm t1 binaları olan sehrimiz an itibarıyla kurulmuştur. Şehir açılışımızı burdanda bildireceğiz.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Herkes iste oldugu icin Hi'lal in -FULL T1 - butun binalari ile olan gorunusunun sshot lari aksama dogru postlanacak. AoC turk community sine hayirli olsun, en yakin zamanda da t2 binalarini kuracagiz insh.
tantun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 draedan said: Herkes iste oldugu icin Hi'lal in -FULL T1 - butun binalari ile olan gorunusunun sshot lari aksama dogru postlanacak. AoC turk community sine hayirli olsun, en yakin zamanda da t2 binalarini kuracagiz insh. Hi'lal ?
draedan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tantun said: draedan said: Herkes iste oldugu icin Hi'lal in -FULL T1 - butun binalari ile olan gorunusunun sshot lari aksama dogru postlanacak. AoC turk community sine hayirli olsun, en yakin zamanda da t2 binalarini kuracagiz insh. Hi'lal ? evet, swg de Eclipse server inda RIP guild inin - nerdeyse yine ayni kadro - kurdugu sehirin ismini buraya tasidik.
tantun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 draedan said: tantun said: draedan said: Herkes iste oldugu icin Hi'lal in -FULL T1 - butun binalari ile olan gorunusunun sshot lari aksama dogru postlanacak. AoC turk community sine hayirli olsun, en yakin zamanda da t2 binalarini kuracagiz insh. Hi'lal ? evet, swg de Eclipse server inda RIP guild inin - nerdeyse yine ayni kadro - kurdugu sehirin ismini buraya tasidik. :D haaa, şehrimizin ismiymiş Hi'lal, pardon jetonum üçgenmiş bu sefer. Lvl ortalamamiz bayagi yüksek, T2 daha çabuk bitecektir eminim
draedan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Absolut said: Hİ'lal ne demek? bir anlami olmak zorunda degil, nasil Theed in anlami, veya Bestine'nin bir anlami yoksa bunun da oyle.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ayni zamanda kameramanimiz olan Orcat 'in kaydettigi inşa ettiğimiz son bina olan kulelerden birinin kurulum ani. http://www.vimeo.com/1152134
kokosh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Akşama açılış töreni yapalım ozaman:) Yok mu kimsede kırmızı kurdela, havai fişek falan:)-D
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Akşama yapıcaz açılışımızı kısmetse. ;) Dün akşam "hadi keepi kuralım bir deneyelim" diye başladığımız şehrimizin inşaatını tüm tier 1 binalarını yaparak bitirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlara, başta cebindeki tüm parayı inşaat sırasında verenlere ve elindeki tüm resource ve parayı şehir inşaatında kullanan Alp (Charda) arkadaşımıza buradan teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun.
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kuruluşunu izledim tebrik ediyorum hepinizi.Duvarları kurduğunuzda aztele giden kısa yolu bir kısmını kapatmış olacaksınız.Şehir savaşlarını şimdiden merak ettim.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yoksa açılışa Tayyip Beyler gelmeyecek mi? Ayıp ederler :b bu arada güzel gelişmeler bunlar, bende artı bi 10 gün sonra geleceğim için anca o zaman görebilirim
draedan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 12.06.08 Hi'lal - Resmi Açılış - full t1 binalarıyla beraber- Keep : TradeCenter : Temple Area : Resimler 1680x1050 dir, orjinal formunda tuttum, 2mb a yakindir her biri.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hepsinin onunde poz verilmedi teker teker, haliyle.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Vay Ak'yle birleşme adına bir adım atıldı mı?
Alpgiray Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Şu anda t2 ye geçme calışmalarımız başladı. Bekleyiniz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben daha 30 olamadım guild şehir bile kurdu. Vay k
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Tın tın tınsın Ozan. :)
Forme Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 alp senin çekeceğin fotografa ben :)
Öne çıkan mesajlar