MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 "I Didn't Want To Scare My Kid With My Skullet" In a recent interview with an underground metal magazine out of Paraguay, Devin Townsend revealed his real reasons for disbanding Strapping young Lad and The Devin Townsend Band and vowing to no longer play music live. Townsend says that he planned to shave his head in an effort to not scare his children with his "skullet" (mullet with the top of his head being bald). "I remember how I felt when Metallica cut their hair. Betrayed. Confused. They went on to make some of the worst music in their careers from that point on. I don't want to be a freak in the eyes of my kids and I don't want to be viewed as a sellout by my fans, so I have chosen to forego the performing aspect of music at least until I'm fully bald and have a legitimate excuse for how I look. In the meantime, you can expect more crazy videos of Ziltoid the Omniscient instead of seeing my face..." Townsend announced his departure and dissolution of Strapping Young Lad and The Devin Townsend Band, and his decision to continue on with solo music during a "Ziltoid the Omniscient press conference" early last year. The audience initially took the statement from Ziltoid as a joke and Devin had to reiterate it himself. Devin's son is now nearly two years old. Skullet gitmiş lan sdfs. Kaynak : http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=35417 Vesselam aile çoluk çocuk işlerine giriyor evet, kısa saç da kestirince bazı insanlara cidden yakışıyor da, Devin abimiz cidden nerd olmuş, zaten delilik ile dahilik arasında yürüyen zırtapoz herifti, akıl hastanesine de girer yakında sdfs. Yeni hali: NEEERD! Edit : Dürüye hanım hüngür hüngür ağlayacak şerefsizim nihoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahaha o ne lan böyle ceo gibi birşey olmuş. saçını başını düzeltmesini anlayabiliyorum da çocuğu konsere mi götürüyür, lol, gerisi gayet yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ulan ziltoidten sonra yapılır mı bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 e merak etmeyin adam dinlencek sonra dönücez diyordu gene hoglan ? tip tam ceo ama evet sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 townsend in türkçe karşılığı nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 İnanılmaz komik olmuş yeni hali hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 çok üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Marl0_on said: townsend in türkçe karşılığı nedir ya? SELAM BEN DEVİN, BENİ GASABADAN YOLLADILAĞRH. BulletRide, Kanada'nın Dan Swanö'sü diyebiliriz, kafadan arıza bir adam, sağlam müzisyen sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 laaan LAAAAN LAAAAAAAAAAAĞN TAPİYODUM LAN BEN BU ADAMA ALLAHIM NEDEN NEDEN KAFAMİ GOZUMU KESİCEM BU NE HAL YA ben daha bişe demiyorum lan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mahsar alanson :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dory said: laaan LAAAAN LAAAAAAAAAAAĞN TAPİYODUM LAN BEN BU ADAMA ALLAHIM NEDEN NEDEN KAFAMİ GOZUMU KESİCEM BU NE HAL YA ben daha bişe demiyorum lan of. Yaranı deşmek istemem de, bekliyordum benzer bir post dsjhfsjdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 omnidimensional fail olmuş lan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 neden ama yaa. neden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Marl0_on said: townsend in türkçe karşılığı nedir ya? "Town Send"den ziyade, Town's End gibi geliyor bana ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 MADBOY said: sağlam müzisyen sayılır. Döverim ama seni böyle dersen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 MAZHAR ALANSON AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yıkıldığım andı haberi ilk gördüğüm an... Neden Devin Abi Neden?! Nasıl kıydın Skullet'e ve bizlere Yeterince değer veren olmadımı sizlere Değermi iki yaşındaki veledine Getir ben bakayım herife Yeter ki tekrar birleşin be Devin Abi. DEVIIIINNN DEVIINNN BIRAKMA BIZI DEVIIIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yalnız bi dakika ya : http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=35417 'da read the full article diyince http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=35429 çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: no one writes: you all realize what day this is, right? # Apr 1, 2008 @ 2:37 PM ET | IP Logged Reveal posts originating from the same IP address lan o_O yoksa (:D evet evet o olmali! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 CAN, GÖZÜME GÖZÜKME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 "müziği bırakmadığıma o kadar sevinsinler ki saçları unutsunlar"cılık yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abi, topiğe kilit, dayak yemek istemiyorum. PS : Levent ben 3 gün önce taşındım, laptoptan yazıyorum, San Diego'dan Meksika sınırına doğru yol alıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 AAHAHAHA tbrv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ibret olsun diye acik kalacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar