Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betaya girdim?!?!?!?!!?!?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
white lion masa üstünde oyunun en gereksiz ünitelerinden biridir, koyarlar masaya bizde üstlerinden geceriz falan.

keza bütün elfler öledir hepsinin üstünden geciyoruz biz.
Mesaj tarihi:
Apache said:
o grafiklerini düzeltmedikleri müddetçe knight online ile falan yarışırlar tahminimce.

Nerden görüyorsunuz grafikleri birde bize gösterin ya, beta da gayet min. wow kalitesi grafiklerimiz.
Mesaj tarihi:
Dwarf hammerer şpre katlıamı bı class olmuş.

dual wield yaapıyo adamlar...

hammerer'ın bütün olayı, Dwarf lordlarıın en has korumaları olup, savaşta Bu ögreve kabul edildiklerinde aldıkları Great hammerları kullanmalarıdır.

ama maşallah dual wield takılıyolar..
Mesaj tarihi:
Apache said:
aoc release ile aynı tarihte çıkartmalarıda çok ilginç olmuş.o grafiklerini düzeltmedikleri müddetçe knight online ile falan yarışırlar tahminimce.

Çıkmadı ki?
Oyun betada hala.
aoc la karşılaştırmak yanlış zaten.
Warhammer mmo aoc online TPS.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

ama maşallah dual wield takılıyolar..

Sen 2h hammer kullanıp lore a uyarsın, rp yaparsın oh mis.

Bu arada greenskinz ken, onlar gibi konuşmak çok zevkli oluyor, millet de karşılık verince hele :D
Mesaj tarihi:
Ozgur abinin bi lafi wardi elfler hakkinda sihir kafenin sahibi cok sevmistim:

Kendisi lizardman oynardi elfler icin

'Elfler fistik gibi dislari sert icleri yumusak ve lezzetli' derdi ahaha.
Mesaj tarihi:
oyunun çıkmadığını bende biliyorum ama bizzat her ay yenilenen videoları takip ediyorum ve genel olarak sistemlerinide okuyorum.bu forumda çok sert who fanları var o yüzden açık açık konuşup linçlenmekten korkuyorum ama sen daoc sistemine wow grafiklerini yapıştırırsan tutmaz o cnms ya.özellikle o armor çizimleri falan acilen değişmesi lazım,ayrıca benim gibi tintintinimini hanım grafiklerini beğenmeyen kişilere hitap edemiyor.keşke daha ciddi bir hava verilse,ben daha memnun olurdum.umarım oyun release olduğunda çok mükemmel olur hem aoc oyuncuları hem warhammer oyuncuları için olumlu olur bu rekabet.maksat piyasadan wow gibi oyunlar silinsin :P
Mesaj tarihi:
sc mmo olsa ztn başka kimse mmo yapmaz almaz oynamaz çunku kimse başka oyun. sc online blizzardın kapanış kozu bence firmayı kapatmadan evvel patlatacaklar 3-5 sene de onun parasını yicekler çatır çatır sora kapatıp firmayı california beach houselarında parti yapıcaklar her gun =)
  • Yeni Oluştur...