Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betaya girdim?!?!?!?!!?!?!?

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Dwarf hammerer şpre katlıamı bı class olmuş.

dual wield yaapıyo adamlar...

hammerer'ın bütün olayı, Dwarf lordlarıın en has korumaları olup, savaşta Bu ögreve kabul edildiklerinde aldıkları Great hammerları kullanmalarıdır.

ama maşallah dual wield takılıyolar..
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun çıkmadığını bende biliyorum ama bizzat her ay yenilenen videoları takip ediyorum ve genel olarak sistemlerinide okuyorum.bu forumda çok sert who fanları var o yüzden açık açık konuşup linçlenmekten korkuyorum ama sen daoc sistemine wow grafiklerini yapıştırırsan tutmaz o cnms ya.özellikle o armor çizimleri falan acilen değişmesi lazım,ayrıca benim gibi tintintinimini hanım grafiklerini beğenmeyen kişilere hitap edemiyor.keşke daha ciddi bir hava verilse,ben daha memnun olurdum.umarım oyun release olduğunda çok mükemmel olur hem aoc oyuncuları hem warhammer oyuncuları için olumlu olur bu rekabet.maksat piyasadan wow gibi oyunlar silinsin :P
Sosyal ağlarda paylaş

sc mmo olsa ztn başka kimse mmo yapmaz almaz oynamaz çunku kimse başka oyun. sc online blizzardın kapanış kozu bence firmayı kapatmadan evvel patlatacaklar 3-5 sene de onun parasını yicekler çatır çatır sora kapatıp firmayı california beach houselarında parti yapıcaklar her gun =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...