Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 felaket lag oldu bu son patchle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Betada White Lion ile oynayamıyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yeni patch ile gelir yakında büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 White lion cok karizma ya tanıtım videosunu izledim fena bir class olacağa benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 white lion masa üstünde oyunun en gereksiz ünitelerinden biridir, koyarlar masaya bizde üstlerinden geceriz falan. keza bütün elfler öledir hepsinin üstünden geciyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Arkadaşlar dwarf acacak ben hala karar veremedim white lionu nie eziyosun dwarf brotherım tam da onu begenmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Dwarf Hammerer <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 open betasi ne zaman basliyodu? CE almistim da preorder pack var yani. ha neyse tamam belli degilmis daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aoc release ile aynı tarihte çıkartmalarıda çok ilginç olmuş.o grafiklerini düzeltmedikleri müddetçe knight online ile falan yarışırlar tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Evet Knight Online ile kapışacak Warhammer. LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Apache said: o grafiklerini düzeltmedikleri müddetçe knight online ile falan yarışırlar tahminimce. Nerden görüyorsunuz grafikleri birde bize gösterin ya, beta da gayet min. wow kalitesi grafiklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Dwarf hammerer şpre katlıamı bı class olmuş. dual wield yaapıyo adamlar... hammerer'ın bütün olayı, Dwarf lordlarıın en has korumaları olup, savaşta Bu ögreve kabul edildiklerinde aldıkları Great hammerları kullanmalarıdır. ama maşallah dual wield takılıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Apache said: aoc release ile aynı tarihte çıkartmalarıda çok ilginç olmuş.o grafiklerini düzeltmedikleri müddetçe knight online ile falan yarışırlar tahminimce. Çıkmadı ki? Oyun betada hala. aoc la karşılaştırmak yanlış zaten. Warhammer mmo aoc online TPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ekmek said: Warhammer mmo aoc online TPS. words of wise, helal ekmeng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cuce said: ama maşallah dual wield takılıyolar.. Sen 2h hammer kullanıp lore a uyarsın, rp yaparsın oh mis. Bu arada greenskinz ken, onlar gibi konuşmak çok zevkli oluyor, millet de karşılık verince hele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben şeyi anlamıyorum neden slayer varken dps melee olarak hammerer koydular oyuna. introda bile slayer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Slayerlar imba. exp ile gelir tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ozgur abinin bi lafi wardi elfler hakkinda sihir kafenin sahibi cok sevmistim: Kendisi lizardman oynardi elfler icin 'Elfler fistik gibi dislari sert icleri yumusak ve lezzetli' derdi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Betaaaa betaaaa bana da verim ulaaağn cok merak ediyorum oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oyunun çıkmadığını bende biliyorum ama bizzat her ay yenilenen videoları takip ediyorum ve genel olarak sistemlerinide okuyorum.bu forumda çok sert who fanları var o yüzden açık açık konuşup linçlenmekten korkuyorum ama sen daoc sistemine wow grafiklerini yapıştırırsan tutmaz o cnms ya.özellikle o armor çizimleri falan acilen değişmesi lazım,ayrıca benim gibi tintintinimini hanım grafiklerini beğenmeyen kişilere hitap edemiyor.keşke daha ciddi bir hava verilse,ben daha memnun olurdum.umarım oyun release olduğunda çok mükemmel olur hem aoc oyuncuları hem warhammer oyuncuları için olumlu olur bu rekabet.maksat piyasadan wow gibi oyunlar silinsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ne yazık ki WoW piyasadan silinmez, diğerleri silinir, WoW silinmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Wow piyasadan silinirse sc nin mmosunu yaparlar alayı silinir bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o değilde, wow kadar armor ceşidi görüntüsü tipi olan oyun biraz zor cıkar, bakıyorum diğer mmorpglere birbirine benziyo armorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sc mmo olsa ztn başka kimse mmo yapmaz almaz oynamaz çunku kimse başka oyun. sc online blizzardın kapanış kozu bence firmayı kapatmadan evvel patlatacaklar 3-5 sene de onun parasını yicekler çatır çatır sora kapatıp firmayı california beach houselarında parti yapıcaklar her gun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar