Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 geceledim sınav için , uyudum kalktım kahve kolalar içtim sonra o da ne ? ödev vermiş adam (ama üniversite değil çay bahçesinde olduğumuz için internetten yollamayı abes buluyorlarmış) yapmamışım ben de kalmışım, seneye yaparsın artık diyorlar. q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 anam, yazık ya, herşey iyi güzel de emek verdiğin şeyin karşılığını b*k bi nedenden dolayı alamamak, fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yaz okulun ders başı 2300 ytl olmadıkça insana koymaz bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bu yuzden yazokulu almayıp yarım donem uzatıyorum okulu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hangi okuldasin bilmiyorum ama yildizdan ogrendigim tek bisi warsa pazarlik ederek ders gecildigidir konus adamla yuz yuze durumunu anlat cok magdur olacagini felan anat odevi hemen haftasonu yapip pazartesi teslim edecegini soyle eger mantikli bi hocaysa kaul eder arada uydur biraz tabe annem rahatsizdi derslerinize devam edemedim calisiyodum ondan bi kac dersinizi kacirmisim fela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 geçmiş olsun :( yaz okulu gidilirmi yawz :p yarım dönem uzasın daha iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 opportunity cost farkı var, özel üniversitede paralı okuyunca insan daha iyi anlıyor vallahi bazı şeyleri.Hazırlıgı atladık saldık ders bırakınca aklımız başımıza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tabi özelse sakat :P uzatmamak lazım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kaldığıma değil de babamı "bu ortalamalarla yatay geçiş mümkün değil öss ye gireyim baştan, hede hödö" tezime ikna etme şansımın azalmasına yanıyorum. kalırsan tabi ki geçemezsin ffs diyecek şimdi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 başlığı keşke "dersten kalmışım meğersem" yazsaymışsın meğersem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 daha güzelini söyliim mi.. 4gün uğraştım didindim çalıştım.. finali kaçırdım.. hemde okulda olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yeni mi kaçırdın geçen sene mi ilk dönemmi ya da biri vardı yazmıştı öle bişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yeni kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o nasıl oldu yahu, uyuya mı kaldın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o kafayla saati yanlış hatırladım xD sınava yrm saat geç gidince almadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 -.* sana da geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oha geçmiş olsun bizde 1 saat falan sonra girenleri de alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar