Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sanırım 3 ders sınavına kalacam. 4 senede 4 kere topolojiden kalıp başka kalmayarak ayrı bir rekor kırdım. 2 sini verdim 2 kaldı bu dönem. 3. sınıfım hocası bırakacak sanırım. Yarında 2. sınıfın topolojisi var. Hala anlamıyorum ben bu dersi. En kötü ihtimal 3 ders sınavı. Olmadı yaz okulu yapıp, bitirmeliyim sayın kendim. Hububat fiyatları Aleksandırr çabuk buraya gel. Dülülülü. Sanırım sıyırıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 3 tane ders kaldı bu dönem. seneye eksik ders mi alacam ben şimdi öyle diyo bazıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 3. bütüm piyangodan çikti.. 1 ay sonra 3 büt verince bitecek. yani umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 _LURTZ_ said: 3 tane ders kaldı bu dönem. seneye eksik ders mi alacam ben şimdi öyle diyo bazıları? yaz okulunda verebilirsin sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 buradan sorayım ayrıca, hazırlıkta beraber okuduğum arkadaş bu dönem okula harç yatırıp, ders seçmek dışında uğramadı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler için tekrar ÖSS kasmaya karar verdi. harç yatırıp kaydını devam ettirdi, askerlik tecil olayı için sadece. e haliyle 2 dönem boyunca aldığı 15 kadar ders öylece kalmış derslere/sınavlara girmediğinden. ÖSS olmassa da okuluna devam edecek. merak ettiğimiz şu. yaz okulunda ders alabilme gibi opsiyonu var mı bu arkadaşın? 2-3 ders alabiliyorsam, alıp önümüzdeki güz/bahar dönemini biraz rahatlatayım diyor. Yoksa seneye tekrar herkesle beraber 1. sınıftan başlaması mı gerekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 İngilizce'yi de yendim, sırada ekonomi ve psikoloji var. Tarihten ise çok pis ayar yiyeceğim, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Xo said: buradan sorayım ayrıca, hazırlıkta beraber okuduğum arkadaş bu dönem okula harç yatırıp, ders seçmek dışında uğramadı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler için tekrar ÖSS kasmaya karar verdi. harç yatırıp kaydını devam ettirdi, askerlik tecil olayı için sadece. e haliyle 2 dönem boyunca aldığı 15 kadar ders öylece kalmış derslere/sınavlara girmediğinden. ÖSS olmassa da okuluna devam edecek. merak ettiğimiz şu. yaz okulunda ders alabilme gibi opsiyonu var mı bu arkadaşın? 2-3 ders alabiliyorsam, alıp önümüzdeki güz/bahar dönemini biraz rahatlatayım diyor. Yoksa seneye tekrar herkesle beraber 1. sınıftan başlaması mı gerekli ? Üniversitesi göre değişir. Ama alamaması çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Öğlen 1'de finalim varmış, ben akşamüstüdür diye çalışmamıştım, akşam 10'da öğrendim saatini eh. Biraz çalıştım tabi çalışma denir mi o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 İki finale girdim. Matematik ve ingilizce. Çok fena geçtiler. Zaten kalmayı göze aldım bir sene daha. Üçüncü kez 1. sınıf okuyacam. Bugün de işletme var. Hiç girmeyi düşünmüyorum sınava. Zaten derslerin hiçbirine girmedim. Girsem sınava ne olacak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Akşam buraya bişey yazmazsam Bakırköy de ziyaretime gelebilirsiniz. Gelirken şokellalı terlikle, muzlu bidon suyu getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hukuğa gidiyorum hakkınızı helal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 mezun olmanın bu yanını seviyorum işte. sınav yok, final yok ohhh yess :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bugün nasıl patladı anlayamadım. pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu hoca ölmedikçe ben bu hukuğu geçemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Oh bea. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 5 kredilik kimyaya 87 vizeyle AA hedefiyle girip finalden sıçıp CBye razı olan kendimi kutluyorum yarın 4te fizik var sonra bitiyo kazasız bitiriom 1. sınıfı önümüzdeki maçlara kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yarın son fınal yuppı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Pyro said: Öğlen 1'de finalim varmış, ben akşamüstüdür diye çalışmamıştım, akşam 10'da öğrendim saatini eh. Biraz çalıştım tabi çalışma denir mi o var. O değilde çok pis çocuğu koymuşsun, öyle diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 5 saat sonra ilk finalime giricem ve ben şu saatte tükendim yourgunluktan. red bull + kahve olayından bünyem alt üst oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kahve olayı yüzünden ders çalışamıyorum Kapuçino içsem aşırı bir acıkma oluyor, Türk kahvesi içsem ağır kaçıyor, derslerimide etkiliyor tabi yalanımı sevsinler çalışamadım işte pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ölüyorum sosyoloji data analizi paperımı anca bitirdim 12 saattir uğraşiorum. ve bugun öğleden sonra politika finalim var fakat hiç bakamadım birazdan okula gidecem artık allah ne verdiyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahah makro iktisat ı 4. alışımda verdim sonunda o da ucu ucuna cc ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hayırlısıyla yarın bitiyor resmi olarak yaz tatiline girmiş olacağım. (oh be) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Baya yıllık üni. yaşamamımda ilk defa güzel bir ortalama yaptım bu dönem, 3.34 gibi, hoş bir duyguymuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 fourier analizi finalini güzel yaptım oh. zaten dersi alan tek benim çan yapıp çana AA versin :p geriye korkulası bi tek quantum kaldı diğeri ise zaten yapmak için doğduğum moleküler modelleme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar