Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Arma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Finalleri başlayan arkadaşlara başarılar dilerim.
Saat 15.00 da Kısmi Dif Denk sınavım var. Umarım kolay sorar geçeriz. Son sene son dönemim olduğu için baya bir stres var.
Bakalım neler yapacaz.
Mesaj tarihi:
7tepenin acelesi olduğu için 20mayısta başlattı finalleri, ayarlayanların ellerine sağlık diyorum mümkün olsa 1 haftada tüm finalleri yapacaklar yeter ki millet kalsın da yaz okuluna başlasın plx $$$$$$$$ plx
Mesaj tarihi:
3 final bitti, 2 tane kaldı.

management science hafif kaydı, tarih biraz üzdü.
ama istatistiğe ağız burun giriştim bugün eheh.
2 gün sonra history of civilizations, 2 gün daha sonra organizational behavior. yalarım finalleri.
Mesaj tarihi:
inkilap tarihi dışındaki son vizeler de açıklandı. vizelerim iyi ama ben nice 90 vize ortalamalarını CBye düşürdüm finallerde. dolayısıyla tehlike henüz geçmedi :p
Mesaj tarihi:
vize ortalamam mükemmel olmasına rağmen, quizlerin yarısına girmeyen bir salak olduğum için son vizeden 50 alamazsam finale giremiyorum bu da böyle memleketten bir manzara offffffff
Mesaj tarihi:
2-3 haziranda var iki tane.. çok kritik şu an dururmum. ya kalırım ya geçerim 75+ geçer altı kalır öyle bişey. hadi bakalım iki hafta sonra cuma günü buraya yazıcam notumu
Mesaj tarihi:
Of çok dandik geçti Kısmi Diferansiyel Denklemler. Ama geçerim sınavı. Önemli olan geçmek zaten.
Kaldı 5 sınav. 4 hazirana kadar ben kesin deliririm.
Mesaj tarihi:
çok über bi sınaw takvimi yapmışlar taktir ettim okulumu bişe olmasada sakata gelmesem bari
ptesi kimya lab
pers mat
cuma türk dili
2.hafta
salı genel kimya
pers fizik
cuma istatistik
Mesaj tarihi:
SPectre88 said:
çok über bi sınaw takvimi yapmışlar taktir ettim okulumu bişe olmasada sakata gelmesem bari
ptesi kimya lab
pers mat
cuma türk dili
2.hafta
salı genel kimya
pers fizik
cuma istatistik

Oh 1. sınıf mühendis dersleri...Yerim ben onları candır onlar özledim valla.
  • Yeni Oluştur...