Arma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Finalleri başlayan arkadaşlara başarılar dilerim. Saat 15.00 da Kısmi Dif Denk sınavım var. Umarım kolay sorar geçeriz. Son sene son dönemim olduğu için baya bir stres var. Bakalım neler yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 7tepenin acelesi olduğu için 20mayısta başlattı finalleri, ayarlayanların ellerine sağlık diyorum mümkün olsa 1 haftada tüm finalleri yapacaklar yeter ki millet kalsın da yaz okuluna başlasın plx $$$$$$$$ plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 FİNALLERE KAFAM GİRSİN. EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 malik said: FİNALLERE KAFAM GİRSİN. EVET. (tu) 2-12 haziran benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 3 final bitti, 2 tane kaldı. management science hafif kaydı, tarih biraz üzdü. ama istatistiğe ağız burun giriştim bugün eheh. 2 gün sonra history of civilizations, 2 gün daha sonra organizational behavior. yalarım finalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim bitti finaller 1 ay önce, hatta dopik de açtıydım. 2.00 yaptım dönemlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ne iğrenç bişey ya bu finaller insanı okumaktan soğutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim çarşamba 2 tane vardı süper geçti mutluyum :D perşembe de bi tane var bitiyo sonra allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 3 ü gitti. Bir tek psikoloji kaldı. O da 27'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 6 tane final vardi hepsi bitti 5 A 1 F yil sonu notlari da 4 tane A 2 tane B geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 inkilap tarihi dışındaki son vizeler de açıklandı. vizelerim iyi ama ben nice 90 vize ortalamalarını CBye düşürdüm finallerde. dolayısıyla tehlike henüz geçmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R@mses Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Benimde yaz okuluna gideceğim kesin gibi.Stajla birlikte nasıl olacak buyur buradan yak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 vize ortalamam mükemmel olmasına rağmen, quizlerin yarısına girmeyen bir salak olduğum için son vizeden 50 alamazsam finale giremiyorum bu da böyle memleketten bir manzara offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 manzarayı görebilmek için çok budama işi görülmesi gerekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yeni çıktım güzel geçti pzt. econ200 va bi de perşembe va soc sora gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 2-3 haziranda var iki tane.. çok kritik şu an dururmum. ya kalırım ya geçerim 75+ geçer altı kalır öyle bişey. hadi bakalım iki hafta sonra cuma günü buraya yazıcam notumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 1 hafta tatilim var final tatili okulum çok ii yaa bizi nası düşünüolarsa sora finalleeeerr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bizim okulda da 1 hafta verirlerdi finaller arası ile ders kesilmesini. çalışın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Of çok dandik geçti Kısmi Diferansiyel Denklemler. Ama geçerim sınavı. Önemli olan geçmek zaten. Kaldı 5 sınav. 4 hazirana kadar ben kesin deliririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 çok über bi sınaw takvimi yapmışlar taktir ettim okulumu bişe olmasada sakata gelmesem bari ptesi kimya lab pers mat cuma türk dili 2.hafta salı genel kimya pers fizik cuma istatistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yarın Soyut Cebir var. Tey tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 OFF nerden girdim şu topic e yahu fhgdfh 2 tane de benim var salı çarşamba, stress of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Arma said: Yarın Soyut Cebir var. Tey tey tey. cebirin somutu var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 SPectre88 said: çok über bi sınaw takvimi yapmışlar taktir ettim okulumu bişe olmasada sakata gelmesem bari ptesi kimya lab pers mat cuma türk dili 2.hafta salı genel kimya pers fizik cuma istatistik Oh 1. sınıf mühendis dersleri...Yerim ben onları candır onlar özledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 9 haziranda finalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar