Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipsenin 3ncu Türk Jedi i olmaktan onur duyuyorum...

Sin

Öne çıkan mesajlar

soe forumlarinda bu holo olaylari ile ilgili birinin bir imzasi vardi, gordum cok hosuma gitti, sizinle paylasayim:

"You know, I've had a lot of jobs - boxer, mascot, astronaut, imitation Krusty, baby-proofer, trucker, hippie, plow-driver, food critic, conceptual artist, grease salesman, carny, mayor, grifter, bodyguard for the mayor, country western manager, garbage commissioner, mountain climber, farmer, inventor, Smithers, Poochie, celebrity assistant, power plant worker, fortune cookie writer, beer baron, Kwik-E-Mart clerk, homophobe, and missionary".
---Homer Simpson, Hologrinder---
Sosyal ağlarda paylaş

name, ben cainle guruyu aliyorum sevgili bh kardeşlerim geri kalanlarıda siz paylaşın artık[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

tamam itiraf ediyorum 2. Jedi benim...

Prof.lar

Master Scout
Master Marksman
Master Image Designer
Master BH
Master Creature Handler...

5te 5 yaptım hehe =P[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

athea sen niye bıraktın? bak sana twilek kız kardeş bile yapmıştım kettemoor da :) hemde Master Dancer ve Master Doctor :P

Geri dönde dans grubu kuralım hehe :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Hain atheeee
En guzel cagImda yalnIz bIrakIp gitti beni!Iyi oldu oh! sen gittin ,biz butun Sinisteri swg ye sokup , swg efsanesi yaratmaya karar verdik :p
Bu arada noville oyun oynamak cok keyifli olmasina ragmen ne yazikki ayri serverlardayiz :( Ama en kisa zamanda eclipste bi char acip , elini opcem guildmasterimin :)) Sende sIkIlInca oralarda dolasmaktan geri donersin umarim !!

Bu arada Jedi olan arkadaslarida tebrik ediyorum , bol avlanmalar diliyorum :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

igrencsiniz! =p kiskaniyorum eet!

pffffffffffffft ----> bunu deneyin oyunda, super emote'u var pfft yazin ama buyuk harfle calismio ehu.. neyse iste bundan yapiorum size...

ben oyun moyun oynayamam simdi, gercek hayatta cok fazla egleniorum, oyun oynicak vaktim de yok lay lay lom gezip tozup bristol publarinda sapitmak varken =p

isi gucu birakip 27 yasinda yeniden ogrenci oldum, ruh hastasi bi insanim. hieyt! ehu ulan ruhum sinister hala beaaaa o da olmasa.. ah ah

icer'im jedi'im... yakisir!!! teprikler coneamm =]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 08 February 2004 07:05 tarihinde demiş ki:
Hahaha...
Yanlız daha haberi yok adamın gaylerin jedi olamayacağından hehe...

Untrained Padawan gibi gezinecen etrafta =).Gayler kabul edilmiyor heheh.

KUTLARIZ!GRATZ!

Merchant skillini benim karakter kastı.
En çok blitzer'a teşekkür ediyoruz =P

ehue gey seni
sagol canum[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

Sosyal ağlarda paylaş

Len geyik yaptım be ben herkeste inanmış lol

nerde be daha 5 prof. masterlıyamadım bile ben hehue

Dün gece saat 1 sularında Bounty Hunter MAster oldu ve 10 dk sonrada surrender edildi böhüü =/

3. Holo Master Dancer...

Ne bahtsız insanmışım be ben

1.holo image designer
2.holo Bounty hunter
3.holo dancer :/[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackice, 09 February 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
Len geyik yaptım be ben herkeste inanmış lol

nerde be daha 5 prof. masterlıyamadım bile ben hehue

Dün gece saat 1 sularında Bounty Hunter MAster oldu ve 10 dk sonrada surrender edildi böhüü =/

3. Holo Master Dancer...

Ne bahtsız insanmışım be ben

1.holo image designer
2.holo Bounty hunter
3.holo dancer :/

lol BH i masterlamakta bi olay :)[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...