Guru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 caine jedi olursa zaten ben oyunu bırakırım lol..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 4 gundur oyundan uzagim, asil bana guzel bir pet vermeden bioengineer i release ettiyse oyacam ben onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kutlarim[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Valla çok şanslıymışın ehhe basic proflarla açmışın resmen =P tebrikler...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tebrikler valla.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 soe forumlarinda bu holo olaylari ile ilgili birinin bir imzasi vardi, gordum cok hosuma gitti, sizinle paylasayim: "You know, I've had a lot of jobs - boxer, mascot, astronaut, imitation Krusty, baby-proofer, trucker, hippie, plow-driver, food critic, conceptual artist, grease salesman, carny, mayor, grifter, bodyguard for the mayor, country western manager, garbage commissioner, mountain climber, farmer, inventor, Smithers, Poochie, celebrity assistant, power plant worker, fortune cookie writer, beer baron, Kwik-E-Mart clerk, homophobe, and missionary". ---Homer Simpson, Hologrinder--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hueheue[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Teprıklerde 2 olmadımı ?[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok 3ncuyum 2nci eclipse türk jedisi kendisini aciklamak istemiyor gizli kalmak istiyor... tabi biz force ile onu hissediyoruz lol :)[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ejeje[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Zaten bi biz jedi olamadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 name, ben cainle guruyu aliyorum sevgili bh kardeşlerim geri kalanlarıda siz paylaşın artık[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 caine i vermem :P kellesi benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 tamam itiraf ediyorum 2. Jedi benim... Prof.lar Master Scout Master Marksman Master Image Designer Master BH Master Creature Handler... 5te 5 yaptım hehe =P[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ulaaaaaaaaaan ben oyunu biraktim novilim sinisterim guildmasterim gelmis =/ damien uhuhu sinister... uhu... cok eglenin taam mi? jedi kardeslere de tebrikler efem =] cok olmeyin e mi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 athea sen niye bıraktın? bak sana twilek kız kardeş bile yapmıştım kettemoor da :) hemde Master Dancer ve Master Doctor :P Geri dönde dans grubu kuralım hehe :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Hain atheeee En guzel cagImda yalnIz bIrakIp gitti beni!Iyi oldu oh! sen gittin ,biz butun Sinisteri swg ye sokup , swg efsanesi yaratmaya karar verdik :p Bu arada noville oyun oynamak cok keyifli olmasina ragmen ne yazikki ayri serverlardayiz :( Ama en kisa zamanda eclipste bi char acip , elini opcem guildmasterimin :)) Sende sIkIlInca oralarda dolasmaktan geri donersin umarim !! Bu arada Jedi olan arkadaslarida tebrik ediyorum , bol avlanmalar diliyorum :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 igrencsiniz! =p kiskaniyorum eet! pffffffffffffft ----> bunu deneyin oyunda, super emote'u var pfft yazin ama buyuk harfle calismio ehu.. neyse iste bundan yapiorum size... ben oyun moyun oynayamam simdi, gercek hayatta cok fazla egleniorum, oyun oynicak vaktim de yok lay lay lom gezip tozup bristol publarinda sapitmak varken =p isi gucu birakip 27 yasinda yeniden ogrenci oldum, ruh hastasi bi insanim. hieyt! ehu ulan ruhum sinister hala beaaaa o da olmasa.. ah ah icer'im jedi'im... yakisir!!! teprikler coneamm =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Hahaha... Yanlız daha haberi yok adamın gaylerin jedi olamayacağından hehe... Untrained Padawan gibi gezinecen etrafta =).Gayler kabul edilmiyor heheh. KUTLARIZ!GRATZ! Merchant skillini benim karakter kastı. En çok blitzer'a teşekkür ediyoruz =P[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Blackice? Jedi? HÖ? Nasıl ya? Niye benim haberim yok? Kardeşliğiniz batsın hülen =). Venoms düşünüyordu o gün zaten. "Abi ne masterlıyacam ben şimdi?" "Abi nasıl jedi olacam şimdi." hehe[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Alexi_Septimus, 08 February 2004 07:05 tarihinde demiş ki: Hahaha... Yanlız daha haberi yok adamın gaylerin jedi olamayacağından hehe... Untrained Padawan gibi gezinecen etrafta =).Gayler kabul edilmiyor heheh. KUTLARIZ!GRATZ! Merchant skillini benim karakter kastı. En çok blitzer'a teşekkür ediyoruz =P ehue gey seni sagol canum[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Len geyik yaptım be ben herkeste inanmış lol nerde be daha 5 prof. masterlıyamadım bile ben hehue Dün gece saat 1 sularında Bounty Hunter MAster oldu ve 10 dk sonrada surrender edildi böhüü =/ 3. Holo Master Dancer... Ne bahtsız insanmışım be ben 1.holo image designer 2.holo Bounty hunter 3.holo dancer :/[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Blackice, 09 February 2004 13:59 tarihinde demiş ki: Len geyik yaptım be ben herkeste inanmış lol nerde be daha 5 prof. masterlıyamadım bile ben hehue Dün gece saat 1 sularında Bounty Hunter MAster oldu ve 10 dk sonrada surrender edildi böhüü =/ 3. Holo Master Dancer... Ne bahtsız insanmışım be ben 1.holo image designer 2.holo Bounty hunter 3.holo dancer :/ lol BH i masterlamakta bi olay :)[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar