adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 reklamındaki şarkının ismi ne? placebonun bi şarkısı gibi duruyo ama tam çıkartamadım çok da hoşuma gitti bilen varsa söyliyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nihatın reklamı ise ben de arıyorum onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi onu bilmemde doritos reklamının müziği lazım çok fenaymış reklamı izledim de varsa bi zamet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet nihatın reklamı. UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Fransuxa said: abi onu bilmemde doritos reklamının müziği lazım çok fenaymış reklamı izledim de varsa bi zamet. 2-3 başlık altında var zaten threadi =] tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya bu ntvsporun şarkısı direc-t'in olabilir mi acaba. ses bilge kösebalaban'a benziyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar