DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Dediğiniz animeler hangileri. Paylaşın bizde yararlanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ippo eyeshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 onlardan önce kenshin desene akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Cowboy BeBop. Trigun. Berserker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 KenshinHimura said: ippo eyeshield Demeye gerek varmı nickte yazıo uzun =) Dipsos: Üstteki mesaj berserk olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 berserk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Şu ana kadar 9 Anime serisi izledim, 5 tanede şu an izlemekteyim yani o kadarda deneyimli sayılmam ama; Full Metal Alchemist derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Neon Genesis Evangelion Ghost in the Shell 1-2 Cowboy Bebop Trigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Berserk Trigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 berserk , bebop , gits ile alakali hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 FMA,LOTGH,Cowboy Bebop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ghost in the shell 1 2 honey and clover Gtonizuka Full metal alçamıst final fantasy 7: advent children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ghost in the Shell serileri. FLCL Rurouni Kenshin Sayounara Zetsubou Sensei(ya ben bu animeyi neden bu kadar çok seviyorum bilmiyorum.) Ouran Host Club(her bölüm çenemi ağrıtcak kadar güldürebilen nadir anime) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dogru Berserk* olacak =) ouran kenichi ve getbackers ayrıca değişiklik olsun diye beck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 LOGH U.C. Gundam'ları Gasaraki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Kenshin Narütö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Şahsen narutoyu izlemeseydim hiç bişi kaybetmezdim(boşa geçen vaktimden başka) E tabi bu benim görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Love Hina Edit: Kız değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 GTO eklememişim ayıp olmuş. Aslında çok anime var iyiki izlemişim dediğim. Seçici oluyorum izlemeden önce. Hayal kırıklığına uğratan anime sayısı az onun için =) (fillerler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 KenshinHimura said: Şahsen narutoyu izlemeseydim hiç bişi kaybetmezdim(boşa geçen vaktimden başka) E tabi bu benim görüşüm Cep telefonunda bir ara Rock Lee ile Gaara'nın kapışmasının olduğu bölümle geziyordun be =) Cowboy Bebop Rurouni Kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Black Cat Paprika (seri değil filmdir) Tengen Toppa Gurren Lagann Great Teacher Onizuka da var tabi ^^ Edit : Ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 1-Tengen Toppa Gurren Lagann . . . 2-Gungrave 3-Berserk 4-Code Geass 5-Bleach(=/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Shigofumi Deathnote Princess Mononoke Samurai Champloo Welcome to the NHK (beş yıldız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Spidee said: KenshinHimura said: Şahsen narutoyu izlemeseydim hiç bişi kaybetmezdim(boşa geçen vaktimden başka) E tabi bu benim görüşüm Cep telefonunda bir ara Rock Lee ile Gaara'nın kapışmasının olduğu bölümle geziyordun be =) Cowboy Bebop Rurouni Kenshin Ağzımdan aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar