Afush Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Merhabalar.. Excelde vba kullanarak kodlarla hesaplamaları yaptırmam ve bir çan eğrisi oluşturmam gerekiyor.Hadi grafiği bi şekilde makroyla çizdiririm de,ne yazıcam nasıl yazıcam hiç bir fikrim yok. İstatistik dersimiz hiç olmadı ve hoca (vba öğretmesi gereken) derslerde geyik yapıp "Bu dersi yaptım saydım" diyip çıkıp gidiyor.Yardım edebilecek olan var mı acaba?Acayip sevaba girersiniz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 http://www.tushar-mehta.com/excel/charts/normal_distribution/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çok teşekkürler de.. VBa kısmısını göremedim ben,sanırım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 vba ya gerek yok zaten? anladığım sen elindeki notlardan bir çan eğrisi oluşturacaksın? o zaman elindeki verilerin histogramını çizmen lazım. daha sonra (ki bence gerek yok) ortalamasını standart sapmasını bulup üstteki linkten bakarak onun normal dağılım grafiğini çizersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 VBa ne ola ki herhalde Virtual Basic a falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sailor'ın dediği gibi, vba kullanmak zorunda değilsin. ödev için "vba ile yapılmalı" diye bir şart mı var? vba = visual basic for applications. microsoft office için tasarlanmış, yandan çakma bir yazılım dili. biraz eski kalmış bir dil, yeni nesil office platformunda yerini .net'e bırakıyor yavaştan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar