rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 mavishop'taki son oyunu satin aldim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmetkuc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben 1 ay önce Dost kitabevinden ayırttım. Saat 11 gibi aradılar. Gittim aldım. Ama ayırtanlar dışında başkasına bugün satmıyorlar. Bir ihtimal yarın bir parti daha gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 cevahir mavi shoptan aldım yarım saat önce. bi elin parmaklarından az kaldı dediler. ama bulmak konuusnda sorununuz olamz d&r lar vs... türkçe kitapçık var oyunun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bakirkoy capycity de 5-6 tane kalmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kanyon d&r CE da var normalde hücum aldım geldim kuruyorum ama bitmeyecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ankarada hala yok değil mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 anadolu yakasında yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 2 dvd , türkçe kitap cart curt şimdi de 700 mb patch ;_; mavishoptan 2 saat önce aldığımda en son kutu bana gelmişti göya, kandırıkçı adamlar. veya preordersız olanlara ayrılan kota varsa bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Erenköy D&R'dan aldım, stoklarda var şu an, Caddebostan ve Suadiye şubelerini bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 NE salakça ya koca ankarada 1 tane satan dükkan yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 filipinlerdede yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Masaj yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hehe mavi herkese son kutu diyor galiba. reklam yapmak icin guzel bir yontem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bursa Bimeks teknopark'ta var arkadaşlar, Son CE'yi ben aldım. sadece normaller kaldı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 teknopark neresi ya? Kaç tane vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Antalyada duyan eden varsa haber versin.Ben bir iki yere baktım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PePo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Kadıköy Nezih Kitapevi az önce 20 adet geldi. 3 tanesi tarafımızca alındı. Gerisi ne kadar dayanır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ayırttım demin, 8 gibi gidip alacağım. 10 tane felan varmış bursa bimex te. Senditten sipariş etmiştim bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 d&r etiler den aldım. 1 ce kalmıştı topu topu, ama vardı bi 30-40 tane daha normal edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ankara ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 net üstünden alabilecegimiz başka biyer varmı acaba? gamersloottan başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 küfredicem ama artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kadıköy tepe nautilus'da var mı acaba? alan var mı oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 arkadaşlar, buralardaki d&rların hepsine oyun geldi. muhtemelen daha vardır da ellerinde http://www.aral.com.tr/oyun/satis_noktalari.asp nautilus taki teknosa ya fln sorabilirsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tepe`ye gidiyorum simdi baska bir is icin, istersen bir saat sonra filan soylerim satiliyor mu. bu arada funcom`u kutlarim update serverlari baya hizli. neydi o wow`da cektigimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar